Çatalca okuyor

15 Aralık 2020 saat 21.00'da Çatalca Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği "Çatalca Okuyor Projesi'nin" çok değerli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Sosyal medya da görmeye alışık olduğumuz yemeklerle donatılmış masaların aksine ellerinde kitaplarıyla pek çok çocuğumuzu ve ailelerini görmek ilçemiz adına umut vericiydi. Belki kimisi okudu kimisi sadece kitapla poz verdi. Olsun, bu da bir adımdır ve proje başarılı olmuş demektir. Çünkü en azından kitapla tanışmayanlar tanışmış, kitabın vazgeçilmez kokusunu duymuş oldular.

Çatalca

Bu şekilde başarılı projelerle kitap okuma alışkanlığı toplumumuza kazandırılabilinir. Katılım güzeldi, fotoğraflar harikaydı ve mutluluk vericiydi. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve eşi Aydan Üner'in, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu'nun Çatalca Okuyor Projesi'ni desteklemek ve örnek olmak adına paylaştıkları fotoğrafları içinde tebrik etmek istiyorum. Diğer ülkelerle kıyaslandığında kitap okuma oranı olarak her ne kadar düşük ülkeler arasında yer alsakta Çatalca için büyük bir adımdı.

çatalca mesut üner

Dilerim sosyal medyada paylaşılan görüntüler sadece öylesine bir fotoğraf olarak kalmaz ve daha çok okuyan, araştıran, üreten bir topluma dönüşmek adına "Çatalca okuyor" ile tüm ülkeye yayılır. Dilerim okuma oranı en yüksek ve eğitimde en başarılı ilçeler arasında yerimizi alırız. Çatalca Milli Eğitim Müdürlüğü'nü "Çatalca Okuyor Projesi" için tebrik ediyorum ve bu gibi kıymetli projelerin devamını görmek istediğimizi de belirtmek istiyorum. Okumaya devam Çatalca...
Kitapsız yaşam kör, sağır ve dilsiz yaşamaktır. (Seneca)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Savaş Atak Arşivi