Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Çok şaşırıyorum...

Çatalca’da bu ara öylesine beyanlar veriliyor ki hani şaşırmamak elde değil. Çatalca’da son zamanların en önemli konusu haline gelen İnceğiz Mağaraları Mesire Alanı ile ilgili bir gazeteye AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez bir beyan vermiş. Biz de esas olan beyandır. 
“Hasan Gökçe benim partilim, meclis üyem. Ne partimin yıpranmasını isterim, ne de onun yıpranmasını isterim. Kulüpler birliği olarak, oraları işletme şansı yok. Fiziki olarak mümkün değil. Gökçe’nin kulüpler birliği olarak benden bir talebi olmadı. Büyükşehir’den de istenmedi” demiş kendileri…

Buraya kadar her şey çok mu doğru! 
Hadi ayıklayalım pirincin taşlarını. Çatalca Kent Konseyi toplantısında tüm piknik alanlarının Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği tarafından işletilmek istendiği ve piknik alanlarının bu yönde işletilmesi için talepte bulunulduğu yönünde hem Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın, hem de Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Başkanı Hasan Gökçe’nin konuşmaları arşivlerimizde mevcut. Kaldı ki spor kulüplerine diğer piknik alanlarını işletsinler diye ecri misli ile yapılan teslimlere beni de götüren AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez’dir. 
Bunu da geçelim, Çatalca Kent Konseyi binası var ya hani, orada AK Parti Çatalca İlçe Başkanına vekaleten toplantıya katılan İlçe Başkan Yardımcısı Semih Atay’dır. Ve “İlçe başkanımızın da çalışması spor kulüplerine verilmesi yönündedir” demiştir.

Vallahi anlamadım gitti! 
Ya Selim Güçbilmez ne dediğini çabuk unutuyor, ya da her geçen gün ayrı bir strateji üretiyor. 
Üç boyutlu düşünüyor. Düşüncelerini anlayabilmek için 3D gözlük taksak yine başarılı olamayız. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara her daim diyor ki “Çatalca Belediyesi olarak biz talibiz. Bize verilmiyor ise kulüpler birliğine yada kulüplere işletmek üzere verilsin” diyor. 
İnceğiz Mağaraları Mesire Alanını işletenler ile ise sık sık görüştüğü bilinen Selim Güçbilmez’in bir taraftan da “Sizi buradan kimse çıkartamaz” dediği  iddia ediliyor. 
Ne oluyoruz birader! Çatalcalının aklıyla niye oynuyorsunuz diyesim geliyor aslında ya neyse. Kimin neresi ile oynanıyor bilmem ama, birileri fena salvo yapıyor. Yandan yandan hem de. Eh böyle çetrefilli işe böyle oynamak! Anormal gelmiyor aslında. Bakalım bu işin sonu ne olacak? 
Fakat ben şu kadar söyleyeyim; 
İhaleye çıksın diye müthiş bir savaş veriliyor. İhaleye çıkarsa ne olur? Dün Arnavutköy Belediyesi alıyor diye kıyameti koparttık ya, bugün Kudüs’ü İsrail’İn başkenti ilan eden Trump  gelip alsa dut yemiş bülbüle döneriz haberiniz ola. Birbirleri ile çekişmeleri sonrasında, sırf rant laleleri yüzünden olan yine Çatalca’ya olacak benden demesi. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi