Dili namuslu yüreği namussuz insanlar

Bu cümle kimler için söylenir tabii namussuzluğu sabit olanlar için, bunun dışında hiç kimseye böyle bir cümle sarf edemeyiz.

Peki, sizlerin bu şekilde çevrenizde tatlı dilli ama işi gücü yalan dolan olan insanlar yok mu? bana sorarsanız iyi bakarsanız mutlaka vardır.

Bu insanlar bizlerin içinde yaşarlar hem yalancı hem sahtekâr hem de hainler dir.

Benim yazımın konusu şu Türk toplumunun içindeki hain çokluğudur.

Başka hangi ülkede bu kadar çok kendi ülkesine hainlik yapan millet vardır acaba?

Arıkovanı gibi bir ülkeyiz ne kavgamız, ne savaşımız, ne de yoksulluğumuz bitmiyor.

Atatürk dönemi hariç bu zamana kadar hep kötü yönetildik çünkü Atatürk’ten sonra emperyalist güçler Türkleri ancak içeriden yıkabileceklerini anladılar dünya ölçeğinde çok cücük bırakıldık.

İnsan Haklarında, özgürlüklerde, adalette, hukukta, ekonomide, teknolojide dünya standartlarının hep çok gerisinde kaldık.

Sebebi nedir, ne zamandan beri bu hainler ile iç içe yaşıyoruz.

Şöyle bir geriye dönüp baktığımızda Osmanlı dan ele alırsak iktidar için en yakınlarındaki abileri ,kardeşleri Amcaları, hain çıkıyor bölücü çıkıyor.

Her lider İktidarda uzun zaman kalabilmek için yanlarına en güvendikleri insanlar, la doldurmak isterler.

En yakınlarında eşleri çocukları ve paşaları Olur, eşleri yabancı uyruklu, Paşaları yabancı uyruklu askerlerin büyük bir bölümü devşirme, çocukları da pek tabi melez olur.

İnsanları yönetenler bu şekilde yaşarken, vatandaşlarda buna benzer, bu yaşamın doğruluğuna inanarak yaşaması da çok normal.

İmam cemaat misali…!

Tarih Türk geçmişini bu kadar karmaşık bir duruma sokan atalarımızı elbette sorgulayamaz, lakin

İçimizdeki hainler bitmiyor bitirilemiyor hep kavgalı bir milletiz içimizde huzursuz dışarıdan gelen her hangi bir saldırıda ya da tehditte bir yumruk oluyoruz.

Bizler sadece bir tespitte bulunabiliriz.

Dünyamızdaki emperyalist güçlerin Türklere karşı kullandığı PKK ve uzantıları bir terör örgütüdür, FTÖ bir terör örgütüdür içleri hainler ve melezlerle doludur.

Yapmacık değil kendi halkımız için özgürlükler istiyoruz, adalet istiyoruz, emperyalist güçlerle baş edecek eğitim kalitesi, Teknoloji ve çağdaş bir yaşam istiyoruz.

Ülkemizi yöneten sayın yöneticiler hiçbir şey bilmiyorsanız Avrupa’da ki imkânlarla yaşayan Türklerin neler yaptığına bir bakın bu sizlere yeter Türk halkını geri değil ileri taşıyın zira dünyanın bütün Nimetlerini, kaynaklarını ve güzelliklerini Avrupalılar yiyor bizlerinde ömrü bitiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kanun Göçer Arşivi