Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Gerçekler ve yalanlar!

Çatalca Belediye Meclisinde dün ortalık fena karıştı. Aslında AK Parti Çatalca Belediye Başkan Adayı Mesut Üner olsa idi mecliste, çok daha fazla gerginlikler yaşanacaktı ama maşallah Tuba Uzun, Mesut Üner’i o kadar çok savundu ki, mahkemede müvekkilini savunan avukatlara taş çıkartır cinstendi. 
Ben haberimizi okuyanların ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaklarını düşünüyorum. Ancak görünen şu ki, Mesut Üner ve Üner soy isimli kişilerin evlerinde bulanan farklı soy isimler ile ilgili gündem maddesi CHP’nin gündeminden hiçbir şekli ile düşmeyecek. Özellikle Erhan Güzel bu noktada "Araştırmacı Kimliği!" ile yaptığı araştırmayı ısıtıp ısıtıp gündeme getirecek. He ben bugün siyasi olsam bunu yapar mıydım? Hiç siyasi bir kimlik olmadığım için ne yapardım ona şimdilik bir şey diyemem. 

Gelelim Ahmet Bey’e… 
Geçtiğimiz gün sosyal paylaşım ağında Turizm Derneği ve Kent Konseyi Başkanı olan Ahmet Rasim Yücel ile bir tartışma yaşadık. Sonrada tabi bu tartışmayı ve ortamını kendime yakıştıramadığım kanaatine de varmadım değil. Ancak bazı gerçekleri Çatalca halkının bilmesi gerekliliği bariz ortadadır. 
Ahmet Rasim Yücel’in Çatalca’da Belediye Başkanı olma sevdasını sanırım aranızda bilmeyen tek bir kişi bile yoktur. Şimdi şunu çok iyi biliyoruz ki, ve son dönemlerin en moda hareketi, siyasi koltuk ve sevdalar için sivil toplum kuruluşlarının başkanlıkları kullanılır hale geldi. Ancak bunu yaparken de biraz insaflı ve vefalı olmak gerekiyor. Sırf bir partide bir yer kapabilmek adına bir başka partinin olan belediyeyi yok saymak hiç hoş olmaz. Daha düne kadar Turizm Derneğinde olmayan arkadaşları da üstüme sosyal paylaşımda salmak ta hoş değil. Ben iki yıl boyunca fuarda o stantlarda bulundum. Çatalca belediye Başkanı Cem Kara ve belediyeye edilen teşekkürleri de çok iyi bilirim. O sebeple çok uzatmayacağım. Ama ben kent konseyine de, turizm derneğine de bir bina teslim eden bir belediye başkanı tanıyorum. Hakkını yememek lazım. Hak görür, halk görür. Koltuk uğruna, silip atmak hoş değil. 
Kasım Ayı… Çatalca Belediye Başkan Adayı Ahmet Rasim Yücel… Ve kısa bir video yayınlamışız. O videoyu kısa süre içerisinde tüm Çatalca halkına hatırlatacağız. Bunu da bir kenara yazalım.

Ve mahalle toplantıları başladı… 
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da, AK Parti Çatalca Belediye Başkan Adayı Mesut Üner de mahalle mahalle toplantılara başladı. Yetişmesi zor olacak mı bilmem ama her ikisinden de sizlere haberleri mümkün olduğunca vermeye çalışacağım. 
Hep diyoruz ya hani "Yetişebildiğimiz kadar."  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi