Bakırköy Belediye Başkanı ile Ekrem İmamoğlu birbirine girdi!

Bakırköy Belediye Başkanı ile Ekrem İmamoğlu birbirine girdi!
CHP’de dün gerçekleştirilen belediye başkanları toplantısında hareketli dakikalar yaşandı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun tepkisi ile karşılaşan Ekrem İmamoğlu sert yanıt verdi.

CHP’de sular durulmuyor. Gizli toplantının yankıları sürerken bir araya gelen belediye başkanları ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun toplantısı ilginç olaylara sahne oldu. Sızdırılan Zoom toplantısının ardından İBB Başkanı İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu ilk kez bir araya gelirken, görüşmede seslerin yükseldiği anlar da yaşandı. Özellikle Bülent Kerimoğlu’nun Ekrem İmamoğlu’na yönelik sözleri olay yarattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde dün CHP’li belediye başkanları ile parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi. Hararetli tartışmaların yaşandığı görüşmeye Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sözlü atışması damga vurdu.

“Zoom toplantısı yapmak ahlaksızlıktır”

Sözcü Gazetesi’nden İsmail Saymaz’ın haberine göre, toplantıda söz alan Bülent Kerimoğlu, Ekrem İmamoğlu’na yönelik eleştirilerde bulundu. “Siz seçimi tek başına kazanmadınız. Zoom toplantısı yapmak ahlaksızlıktır” diyen Kerimoğlu ilginç bir açıklamaya da imza attı.

“İBB Başkanlığına adayım”

Kerimoğlu, ön seçim yapılırsa İBB başkanlığına aday olduğunu da ifade etti.

İmamoğlu: Bakırköy’de sokakta gezemiyorsun!

Öte yandan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan, Bülent Kerimoğlu’nun açıklamalarına sert yanıt geldi. Kerimoğlu’na “En az dört kez hakaret ettin. Aynen iade ediyorum. Ahlaksız sensin!” diyen İmamoğlu, “Bakırköy’de sokakta gezemiyorsun gelmiş burada konuşuyorsun” diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.