Hatırlanmak güzel

Sevgili okurlar daha önceki yazılarımda Çatalca'nın bazı sorunlarını buradan gündeme getirmiştim. Bugün bu sorunların çözümü adına yapılan çalışmaları görünce sevindim. Çatalca'da yaşayan insanlarımız çok iyi biliyor dört yol denilen mevkide her yağmur sonrası su baskınları oluyordu.


İSKİ burada ve tespiti yapılan farklı bölgelerde yağmur suyu kanal çalışmalarına devam ediyor. Yazılarımız bu çalışmaların yapılmasında etkili oldu mu bilemiyorum, ama konuyu takip edip sorunun çözümü için çalışmaları başlatanları kutluyorum. Diğer bir konu Çatalca-Ahmediye arasında bulunan kantarda TIR'ların yarattığı uzun kuyruklar ve sonrasında burada yaşanan trafik kazaları.

Bu konuya da köşe yazımda değinmiştim. Siyasileri ve mülki amirleri sorunun çözümü için göreve davet etmiştim. Buradaki sorununda kademe kademe çözüme kavuşturulduğunu bizzat Ak Parti Bölgemiz Millet Vekili Sayın Tülay Kaynarca'dan öğrendim. Kendisiyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü adına, Çatalca Belediye Başkanı Sayın Mesut Üner'in organize ettiği programda bir araya geldik. Kendisiyle yıllar önce çalıştığım Tülay Kaynarca, kendisi gibi gazeteci olan ve yine uzun yıllar birlikte çalışmaktan her zaman mutlu olduğum değerli Eşi Yavuz Kaynarca Ağabeyim ile programa katıldı. Benim için siyasi görüşler bir yana ancak sevdiğim ve değer verdiğim, birde uzun yıllar birlikte çalışıp, pek çok açıdan birşeyler öğrendiğim büyüklerimle görüşmek benim için günün en kıymetli hediyesi oldu.


Çatalca Kaymakamı Sayın Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, MHP İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur'unda bizleri yalnız bırakmadığı programda Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Belediyesi’nin ilçe merkezi ve mahallerinde yaptığı çalışmaları bize özetlemesinin ardından, söz alarak ev sahipliği yapan ilçenin yöneticilerine Muratbey kantarındaki sorunun çözümüyle ilgili her hangi bir gelişme olup olmadığını sorduğumda, konun bakanlıklara kadar taşındığını öğrendiğim ve mutlu oldum. Dilerim ki çözüm için atılan adımlar bir sonuç verir ve burada yaşanan sıkıntılar kısa sürede sona erer.


Son olarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde biz gazetecileri unutmayan bizlerle bir araya gelen katılımcılara, telefonla arayan, mesaj gönderen, sosyal medya üzerinden günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Savaş Atak Arşivi