Her şey güzel olacak

Ne harika bir seçim dönemi resmen demokrasi şenliği yaşanıyor. 
Bütün Cumhurbaşkanı adayları projelerinden, seçilirlerse yapacaklarından bahsediyor. 
Her biri ayrı bir değer hepsinin düşüncelerini, fikirlerini, biz vatandaşlar için ne imkanlar sağlayacaklarını, ülkemizin sorunlarına nasıl çözümler üreteceklerini hiç kesintisiz sanki konuşma yaptıkları meydandaymışçasına izliyoruz, dinliyoruz. 
Türkiye böylesi bir demokratik seçim görmemiştir, insan izlemeye dinlemeye     doyamıyor. 
Her kanalda farklı bir lider, ayrı bir ses ayrı bir görsel şölen, rengarenk parti bayraklarıyla süslenmiş salonlar, meydanlar. 
***
Türkiye Cumhuru’nu seçiyor. 
Bazı liderler yaptıklarını bazılarıysa yapacaklarını anlatıyor, halk coşkuyla desteklediği liderini alkışlıyor. 
Eşitlik, özgürlük, adalet ve demokrasi en üst düzeyde, liderlerin her birinin o nazik üslubuna hayran olmamak elde değil. 
Bir Cumhurbaşkanı adayı bugüne kadar düşünülememiş ülke ekonomisini kalkındıracak, tarım ve hayvancılığa yön verecek, eğitimi uçuracak, işsizliğe son verecek, faizi, enflasyonu, cari açığı düşürecek, vergi sistemini adil hale getirecek yani tam manasıyla Türkiye’yi şahlandıracak projelerinden bahsediyor.
***
Bir diğer Cumhurbaşkanı adayı ise yapacaklarına öncelikle küfür etmeyen, hakaret etmeyen bir üslup kullanarak, kandırmadan kandırılmadan yönetmek olduğundan başlayarak, en büyük vaadinin huzur olduğundan bahsediyor. 
Hukuk devletinden, parlamenter sistemden, kuvvetler ayrılığına geçişten söz ediyor. 
Bugüne kadar pek şahit olmasakta koruma ordusu olmadan yürüyüp, bisiklete binip dolaşabilecek bir lider olmayı vaat ediyor.
***
Demokrasinin, eşitliğin ve adilliğin en üst seviyede hissedilmesine vesile olan, vatandaşı doğru ve tarafsız haberleriyle aydınlatan, her bir Cumhurbaşkanı adayına sesini duyurma fırsatı verip, vatandaşla buluşturan medyamızın bu seçim sürecindeki payı unutulamaz. 
Ne mutlu ki böylesi özgür ve demokratik ülkede yaşıyoruz ve özgürlük için adalet için demokrasi için dirilip tekrar tekrar         şahlanacağız.
Allah’tan ülkemiz için en hayırlısını dileyip, vatandaşlarımıza bu seçim sürecinde başarılar diliyorum. 
Türkiye için her şey güzel olacak diyerek bitiriyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Savaş Atak Arşivi