12 Mayıs Çarşamba Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

12 Mayıs Çarşamba Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Hafta ortası heyecanının yaşanacağı günde kalan ikli bölümde iddialı girmek isteyen dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesi nefes kesecek. Herkesin gözü yine çeyrek altında. Peki, 12 Mayıs Çarşamba Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışma ve bölüm hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Kanal D ekranlarında yüzlerce bölümdür yayınlanan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dün iikinci bölümüyle heyecan yaşatan programın yeni günü de nefes kesecek. Gelinler kendileri için belirlenen zeytinyağlı pırasalı kiş ile birincilik mücadelesi verecek. Bunun yanısıra kayınvalideler de gelinlerini en üst sıraya çıkarabilmek adına uğraş verecek. Her anı lezzetli ve bir o kadar da eğlenceli yarışmada zaman zaman gergin anlar da yaşanacak. İlgiyle seyredebileceğiniz yeni bölümde sürprizler de sizleri bekliyor. Giderek daha da alevlenecek bu zorlu yarışın üçüncü bölümü için izleyiciler de sabırsız. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 12 Mayıs Çarşamba puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 12 Mayıs Çarşamba puanları

Pazartesi başlayan yeni hatasıyla herkesi ekran karşısına kilitleyen Gelinim Murfakta'da ikinci bölüm puanları belli oldu. Pazartesi yeniden başladığı yarışma kariyerinde ilk günü zaferle tamamlayan Yağnur dün de birinci olmayı başardı. Güzel gelin aldığı 16 puanla ilk sıraya otururken genel puan durumunda da yerini kaptırmadı. En yakın rakibinin 9 puan önünde bulunuyor. Seda 15 puanla ikinci sırada yer aldı. Gönül 11 puanla üçüncü oldu. Esra ise 8 puanla sonunculuğa demir attı. Bugünkü performanslar da merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 12 Mayıs 2021 Çarşamba Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Seda  : 9 + 15 = 24
Esra   : 17 + 8 = 25
Gönül  : 15 + 11 = 26
Yağnur: 19 + 16 = 35

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.