Gelinim Mutfakta 23 Mart Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 23 Mart Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin ilgiyle izlenen ve her bölümü de binlece kişi tarafından takip edilen Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Haftanın ikinci gününde de iddiasını göstermek ve en yüksek puanları almaya çalışacak olan gelinlerin yemeği ise patlıcanlı tavuklu pilav oldu. Kayınvalideler ve Seda Sayan'ın puanlayacağı günün kaderini belirleyecek final etabı herkesi sabırsızlandırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 23 Mart Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haaberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Seda Sayan'ın üstlendiği, birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadele ettiği Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Türk ve dünya mutfaüından birçok lezzeti sofralara getiren ve aynı zamanda heyecan da katan programda bugün de gelinler ellerini, kayınvalideler ise puanlarını çalıştırarak günün kaderini belirleyecek. Bu sebeple her an daha da kritikleşen sıralmada herkes ilk basamağa oturup çeyrek altını yakasına tarkarak avantajlı duruma geçmek istiyor. Ancak bu hiç de kolay değil. Peki, Gelinim Mutfakta 23 Mart Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haaberimizde yer alıyor.


Dudu'dan sonra Seda fırtınası!

Dün başlayan yeni haftasında izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da programa Seda Yılmaz katıldı. Çanakkale'den kayınvalidesi ile gelen genç gelinin performansı merak konusuydu ve Dudu'nun ardından o da ilk gününde birincilik elde ederek çeyrek altını yakasına taktı. Geride kalan hafta Hilal Özdemir ise ço kötü bir performans göstererek ilk haftadan elenenler arasındaki yerini almıştı.


 

Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 23 Mart 2021 Salı Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Haftanın ilk gününde kozlarını paylşan yarışmacılar arasındaki rekabet nefes kesti. Belki de ilk defa üç kişi birinciliği elde etti. Aysun, Dudu ve Seda'nın 17 puanıla tamamladığı bölümü Ayten 13 puanla bitirdi. Altın kura sonucunda Seda'ya gitti. Bugünün tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

Aysun : 17
Ayten: 13
Dudu: 17

Seda : 17

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.