Gelinim Mutfakta 4 Mart Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 4 Mart Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Final öncesindeki son bölümde hünerlerini sergileyecek olan gelinler son güne avantajlı girmek ve çeyrek altını yakasına takabilmek adına uğraş verecek. Avanus mantısıyla girecekleri mücadeleden galip ayrılabilmek adına kozlarını paylaşacak toplam 8 yarışmacının rekabeti yine tavan yapacak. Peki, Gelinim Mutfakta 4 Mart Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Her bölümü büyük bir çekişmeye sahne olan ve yemekleriyle de sofralarda fırtınalar estiren Gelinim Mutfakta'da final öncesi son bölümün heyecanı yaşanacak. Gelinler ellerini, kayınvalideler ise puanlarını konuşturarak önce çeyrek altını kazanmak ardından da cuma gününe avantajlı konma gelmek amacında. Her anı eğlenceli, lezzetli ve bir o kadar da gergin geçmeye aday dopdolu bir gün sizleri bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 4 Mart Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Saniye ilk altınını aldı!

Gelinim Mutfakta'da pazartesi günü başlayan maratonnda dün üçüncü bölüm geride kalmıştı. Bu hafta programa katılan Saniye 21 puanla birinciliği elde ederek ilk çeyrek altınını aldı. Ayrıca toplam sıralamada da ikinci sıraya yerleşerek beş altın için iddiasını daha da güçlendirdi. Zeynep 12 puanla büyük hayal kırıklığı yaşattı ve toplamda 43 puana ulaşarak Ayten ile birlite son sırayı paylaşıyor. Aysın da aldığı 17 puanla zirvedeki yerini korumayı başardı.

Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 4 Mart 2021 Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zeynep Kalyon Gökçe: 31 + 12
Aysun Kuşatan: 37 + 17
Ayten Hatamova Gürüf: 28 + 15
Saniye Kuşçu: 30 + 21

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.