Kuaförüm Sensin 29 Kasım Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 29 Kasım Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'de 33. hafta da tamamlanıyor. Takımların ve modellerin kıyasıya yarışında bugün sonuçlar belli olacak. Peki Kuaförüm Sensin 29 Kasım Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Hasan Ağın ve Tevfik Bozdağ'ın katılımı ile başlayan Kuaförüm Sensin'in yeni haftası bugün noktalanıyor. Bir takım büyük ödülü alacak, diğer iise veda edecek. Puan tablosuna göre belirlenecek olan sıralamada takımlar ilk sırada yer alabilmek adına mücadele verecek. Beş günde yaşanan rekabetin sonunda toplam ödül ise 10 bin lira. Geçtiğimiz hafta Veli ve Neslihan'ın kazandığı birinciliğin ardından bakalım bu hafta kim para ödülünün sahibi olacak. Kuaförüm Sensin 29 Kasım Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu ile ilgili her şey haberimizde.

Veli'den sitem
Veli sağlık sorunu sebebiyle yarışmada olmaması gerektiğini düşünen Melek'e tepki gösterdi. Yarışma gergin anlarla başladı. Burak da Melek'e ' Söylediğin şeyin arkasında dur' dedi. Melek de Veli'ye 'Senin sağlığın her şeyden önemli' ifadelerini kullandı. Modellere dün kısa saç kesimi ve siyahi makyaj yapıldı. Keyifli olduğu kadar rekabeti bol ve sinirlerin gerildiği bir gün izledik.

 

Kuaförüm Sensin 29 Kasım Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 164. bölümünde büyük heyecan yaşandı. Sıralama şu şekildeydi;

Sevcan ve Melek: 25 puan
Veli ve Neslihan: 21 puan
Hasan ve Tevfik: 17 puan 
Burak ve Emine: 9 puan

Bugünün puan tablosu haberimizde yer alacak.

mina urtekin

Şule Turan

Şule Turan

özge kılıç

sena yıldız

çiğdem talan




kuaförüm sensin burak bayraktar

kuaförüm sensin emine gök

kuaförüm sensin neslihan aydın fotoğrafları



melek gültekin kimdir

kuaförüm sensin melek gültekin

kuaförüm sensin sevcan çakır fotoğrafları



kuaförüm sensin meltem topçu


Kuaförüm Sensin Meltem Topçu kimdir?

Türkiye'nin stil yarışmasında makyöz olarak yer alacak olan Meltem Topçu genç ancak çok başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi 25 yaşındadır. Makyaj ve ipek kirpik uzmanıdır. Dans etmekten ve makyaj yapmaktan hoşlanır. sevmediği şeyler ise yanında sigara içilmesi ve eşyalarının izinsiz kullanılması. Aslan burcu olan Topçu, Beşiktaşlıdır. yarışmaya makyajda ne kadar başarılı olduğunu herkesin bilmesi ve kendisini insanlara öğretmek için katılmış. Instagram hesabı @meltemmtopcubeauty'dir.


buse şimşek


KUAFÖRÜM SENSİN BUSE ŞİMŞEK KİMDİR?

21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.


 

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL AĞIN KİMDİR?

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.