Yemin 188. bölüm özeti ve fragmanı - 19 Şubat Çarşamba

Yemin 188. bölüm özeti ve fragmanı - 19 Şubat Çarşamba
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Dizi yepyeni bir aşkın arefesinde. Erhan ile Oya birbirlerine aşık mı oldu? Reyhan ve Emir ile Kemal ve Narin'i bekleyen gelişmeler merakla bekleniyor. Yemin 188. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile ekranlardaki yerini alan Yemin dizisinde yeni gelişmeler izleyicileri bekliyor. Son bölümde Erhan ve Oya'nın sürekli mesajlaşması ve 14 Şubat Sevgililer Günü'nü birlikte geçirmeleri yeni bir aşkın tohumlarını attı. Ancak burada bir soru işareti var. Bunu haberimizin devamında açıklayacağız. Diğer yandan konak yine alev yeri. Emir ile Reyhan'ın ayrılmadığını gören Cavidan'ın adresi yine Talaz oldu. Yemin 188. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Gülsüm ne yapacak?

Cavidan ne yapsa da ayıramadığı oğlu ve gelini için yeni bir kumpas hazırlar. Bu konuda yardımcısı Talaz'dır. Daha önce pis işlerini yaptırdığı Talaz'la yeniden buluşan Cavidan'ın hedefi Reyhan'ı hapise attırmaktır. Ayrıca Gülsüm de bu uğurda çalışacaktır. Hırsızlıktan sonraki numarası da merakla bekleniyor.


Erhan 'gidiyorum' dedi ama...

Narin'in hayatına girdikten yaptıklarıyla çileden çıkaran Erhan'ın son kozu Oya oldu. Attığı mesajda Narin'e artık pes ettiğini ve gideceğini yazan Erhan, Oya ile yeni bir aşka başladı. Ancak bu da bir yem. Narin'e acı çektirme düşüncesi. Kesinlikle Oya'ya karşı bir his beslemiyor. Erhan'ın dünyadaki tek amacı yeniden Narin ile ilişkiye başlamak.

 

Yemin 188. bölüm özeti

Yemin dizisinde bugün Cavidan Reyhan’ı hapse attırmak ister. Fakat bunun için Gülsüm’ün yardımına ihtiyaç duyar. Gülsüm Cavidan’ın istediğini yapacak mı? Cavidan’ın büyük planı Reyhan’ı hapse attırmaktır ama Gülsüm’ün yardımı olmadan bunu başarması mümkün değildir. Gülsüm bu sefer de Cavidan’a yardım edecek mi? Öte yandan Reyhan ile Emir her şeyden habersiz aşklarını tatlı sert yaşamaya devam eder. Kemal’in sürprizi ile ayakları yerden kesilen Narin ne diyeceğini bilemiyordur. Mesleğine geri dönen Narin’i yorucu günler beklemektedir. Kemal ise Narin’in mutluluğunun devam etmesi için elinden geleni yapar. Diziseti'nin haberine göre Cavidan başka bir hain plan peşindedir. Cavidan Reyhan’ı hapse attırmak için harekete geçer; bunun için kullanacağı yol ise Cavidan’ın ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha bize gösterir. Cavidan Gülsüm ve Talaz’ı da kullanarak yaptığı plan ile Cavidan’ı beklemediği yerden vuracaktır. Emir ile Reyhan’ın aşkını oyunlarla açamayacağını anlayan Cavidan tek çare olarak Reyhan’ı hapse attırmayı düşünür. Gülsüm Reyhan’ı suçlu göstermek için tüm delilleri ayarlayacak ve Reyhan’ın çantasına koyacaktır. Polislerin suçlu olarak yakaladığı Reyhan’ın çantasında bir çok delil bulunacak bu duruma en çok Reyhan şaşırsa da kendisine oyun oynayanın kardeşi Gülsüm olduğunu anlamayacaktır. Her şey hazırdır ancak planda olmayan bir şey başa gelir ve Cavidan’ın planını ertelenmek zorunda kalır; çünkü Gülsüm bir anda nöbet geçirir ve acilen hastahaneye kaldırılır. Kemal’in sürprizi ile yeniden hastahanelere dönen ve doktorluğa başlayan Narin’in ilk hastası için çok beklemeyecektir.

nuray huseynova

yemin aynur nuray huseynova







 



Yemin 187. bölüm fragmanı

Yemin 187. bölüm izle

Yemin 187. bölüm özeti
 

















Yemin 187. bölüm fragmanı izle

Yemin 187. bölüm izle

Yemin 187. bölüm fragmanı ve özeti





Yemin 187. bölüm izle

Yemin 187. bölüm fragmanı ve özeti

Yemin 187. bölüm izle

Yemin 187. bölüm fragmanı

Yemin 187. bölüm izle

Yemin 187. bölüm fragmanı ve özeti

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.