Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Ne Engin Akman’mış be!

Çatalca’da CHP Kanadında Engin Akman ismi o kadar çok dolanıyor ki, sorma gitsin! Adam Adayı olduğu 2013-2014 yılında bile  bu kadar konuşulmamıştı. 
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara eğer aday olur ise “ Engin Akman kesin meclisinde ve ekibinde olacak”     cümlesi… 
Aday Adaylığı Başvurusu sırasında Taşkan Uysal’ın yanındaydı ya hani “Taşkan Uysal’ın aday olması için onu destekliyor” cümlesi… 
Tüm bunlara istinaden dün kendisi ile uzun bir telefon sohbeti yaptık. Ve kendisinin cümlelerini şu an aynen sizlere     aktarıyorum. 
“Ben hiç kimseyi aday adaylığı sürecinde destekliyorum demedim. Ben CHP’liyim. Ve CHP’nin adayı kim olur ise olsun, maddi manevi partimin adayının yanında olacağımı ifade ettim. Basın olarak sen Çatalca’ın gözü, kulağı  oldun. Vallahi desteğim sana. Sen kim bu ilçe için hayırlı diyorsan desteğim söz ona” diyerek espriyi de patlattı. 
Fakat Engin Akman isminin sürekli bir şekli ile ilçemizde telaffuz edilmesi demek “Çatalca’nın CHP’de bir sürpriz ile karşılaşması” sonucuna da getirebilir bizi! 
Yahu adam aday oldu, aday adayı oldu bu kadar telaffuz edilmedi. Helal olsun Engin Akman’a ne diyeyim. Çatalca’da mevcut belediye başkan aday adaylarını bir kenara ayırır isek, vallahi de en çok konuşulan isim olarak lanse edebiliriz. 
Gelelim Çatalca Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarına… 
Şu ana kadar CHP Çatalca’da 28 meclis üyesi aday adayı başvurusu yapıldı. Ve iddia ediyorum, bu meclis üyesi aday adaylarının içerisinden en fazla 14 yada 15 tanesi listeye girebilecek. Diyeceksiniz ki zaten 28 aday adayı var. 25 tane meclis üyesi adayı seçilecek. 10 ya da 11 tanesi ne olacak? Dışarıda kalacaklar. Ve yine iddia ediyorum ki, hiç aday adayı başvurusu yapmayan, mahallelerde yıllardır CHP’yi omuzlayan, sırtlayan isimler meclis sıralamalarına girecek.  Tabi bunlar benim düşüncem. Yoksa Belediyeye müteahhitlik yapan, yada belediyeden geçinen isimlerin mecliste yer bulması demek, bu ilçe halkına çok büyük ayıp edilmesi anlamına gelir. 
2009 tekerrür mü ediyor? 
Bence şu an Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara acilen 2009 yılında seçim kaybeden İsmail İp ile oturup nasıl seçim kaybettiğini ve seçimi kaybetmesinde ekibinin ne kadar emeği olduğunu konuşmalı. Çünkü şu anda 2009 yılına yaklaşılırken İsmail İp’in ekibini değiştirmemesi sebebi ile seçimi nasıl kaybettiğini iyice dinlemeli. 
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya bugün yine alenen seslenmek istiyorum. Çatalca halkının isteklerini, şikayetlerini ve hizmet beklentilerini karşılayamayan, Çatalca halkına tepeden bakan, oturduğu koltuk sebebi ile kendisini bu halktan üstün görüp, halkı küçümseyen “Bunlarla olmadı” denilen tüm isimleri alenen biliyorsunuz. Ve bunu bilmenize rağmen Çatalca Belediyesinde yapacağınızı söylediğiniz değişiklik ile ekip içinde yollarınızı ayıracaklarınız ile şimdiden derhal yollarınızı ayırmanız gerektiğini bugün bu ilçede binler ve hatta on binler söylüyor. 
On binlere kulak tıkayan İsmail İp sağ! Bugün kendisi ile herkes konuşabilir! Kendisine 2009 yılında “Bu ekiple seçim almanız mümkün değil” dediğimin aynısını bugün Cem Kara’ya hitaben söylüyorum. 
Bugün bu belediye ekibi ile değil Cem Kara, aklınıza gelebilecek en iyi lider gelse Çatalca Belediye Başkanlığını bırakın Ferhatpaşa mahalle muhtarlığı kazanılamaz. 
Daha da bir başka iddiada bulunayım. Bu ekiple Çatalca Belediye Başkan Adayı dahi olamayabilir Başkan Cem Kara! 
He diyelim ki Aday oldu! Tekrar ediyorum bu ekiple değil Çatalca Belediyesi, Ferhatpaşa Mahallesi Muhtarlığı bile alınamaz!  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi