Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Oysa ki nasıl hayal etmişti!

Çatalca geçtiğimiz gün bir gazisini daha toprağa verdi. Kısadan bir kaç zaman önce öğrendiğim, Kıbrıs Gazimiz Ahmet Biçer ağabeyimizin sözlerini aktarayım sizlere...

Ahmet Biçer

"Bana da protokolün katıldığı cenaze töreni düzenlenecek değil mi?" demiş Ahmet Biçer ağabeyimiz. Evet kendisine devletimiz gerçekten gerektiği gibi bir cenaze merasimi düzenledi. Lakin şimdi şu yazacaklarımı iyice bir okuyun, siyaset sahnesinde "Çatalca Halkının Her Zaman Yanında Olacağız" diyen siyasi partilerimizin "Belediye Başkan Aday Adayları" da yoktu? Hangi sıcak odada oturuyorlardı acaba gazimiz toprağa verilirken değil mi? 
Kısacası arkadaşlar şu fotoğrafa iyi bakın! Bir gazimiz daha son yolculuğuna uğurlanırken kimler var yanı başında, Ay Yıldızlı Al Bayrağımıza sarılı tabutunun başında, Garnizon Komutanı, Askerlerimiz, Gazilerimiz, Muhtarlarımız var... Siyasi olarak sadece iki kimlik! Biri Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, bir diğeri CHP Çatalca Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İnşaat Mühendisi Erhan Güzel!
Nerede bu siyasiler değil mi? Oysa ki gazimiz yakalandığı hastalığın kendisini ölüme götüreceğini bilerek "Tüm Protokol Orada Olur Dimi?" demişti! Yani oysaki nasıl hayal etmişti cenaze törenini...
Olmadı Çatalca! Yine vefamızı gösteremedik gazilerimize...
Ve duyuramadık Gazimizin Vefatını!
Olur olmadık şeylere telefon ile SMS mesajı yollayan Çatalca Belediyesi, siyasi partiler, Belediye Başkan Aday Adaylarına sesleniyorum. Gazimiz Ahmet Biçer'in cenaze töreni,tüm gönderdiğiniz o on binlerce kişiye ulaşan mesajların içinde yer lana "Bana Destek Olun" cümlelerinden çok mu önemsizdi!
Anons sistemi denilen şey, bitmiştir artık. Kim dinliyor anonsları? Onu da belirteyim yani!
Ve şu an kendime de "yazıklar olsun" diyorum he!
Duymadım! Bilemedim! Öğrenemedim! Özür diliyorum sayın Gazim! Cenaze törenine ben de         katılamadım!
Kaymakam Hanım, Garnizon Komutanımız, Belediye Başkanımız senin cenazeni duymuşlar, ama ben duyamadığım için özür diliyorum Sayın Gazim!
Özür diliyorum Ahmet Biçer, özür diliyorum        Gazilerim!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi