Kuaförüm Sensin 315. bölüm fragmanı! Takımlar dönem saçı ve makyajı yapacak

Cuma günü yayınlanan hafta finali ile ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de 31 Ağustos Pazartesi günü yepyeni bir heyecan başlıyor. İki takımın daha zorlu maratona ekleneceği bölümde dönem saçı ve makyajı yapılacak. Ayrıca 6 yeni yarışmacı boy gösterecek. Kuaförüm Sensin 315. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Tayfun Ateşoğlu, Serap Varol ve Çiğdem Çelik ile Özge Aran, Yasin Ertuğrul ve Yağmur Araz'ın birinciliği paylaşıp 5'er bin lira kazandığı Kuaförüm Sensin'de Gizem Çakır, Gülsen Kaplan ve Nagihan Çağlar elenmişti. Kaan Kardeşler ile Tuğçe Akcan da çekilme kararı alarak programa veda etmişti. Final sonrasında gözler pazartesi günü yarışacak yeni isimleri çevrildi. Paylaşılan fragmanda ise yarışmanın yeni kuaförleri, makyaj uzmanları ve modelleri belirlendi. Kuaförüm Sensin 315. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin 315. bölüm fragmanı

Kuaförüm Sensin’in 315. Bölümünde; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Özge Aran’dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Duygu Ekinci'den oluşan ikinci takım, kuaför Sevda Tekir, makyöz Hatice Karpuz, model Gizem Doğan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik’ten oluşan dördüncü takım dönem saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor.  
 
















 


























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri