Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Seçme kaç puan aldı? Yemekteyiz 20 Haziran puanları

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetinde ilk gün Emine Seçme yarışacak. Temizlik personeli olan deneyimli yarışmacının performansı, yemekleri ve menüsü de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Seçme kaç puan aldı? Yemekteyiz 20 Haziran puanları haberimizde yer almaktadır.

Etten hamur işine, tatlıdan sebze yemeklerine kadar birçok tadı ekranlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden renkli konuklarıyla da reyting zirvesine oynayan programın yeni haftasında yarışacak isimler belirlendi. Buna göre Emine Seçme alışverişini yapacak ardından da mutfakta marifetlerini sergileyecek. Kendisinden beklentiler de büyük ve bir an önce seyredilmek isteniyor. Peki, Emine Seçme kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Haziran 2022 Pazartesi puanları haberimize yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Seçme menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Emine Seçme hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen deneyimli yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

HalilX
BaranX
DuyguX
GülçinX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX



 














asdasdasda

asdasdas


 



 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri