Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmet kaç puan aldı? 16 Haziran 2022 Perşembe puanları

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki çekişmeli maraton sürüyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetinde gözler bugüne çevrildi. Hafta finali öncesindeki son günde yarışacak isim belirlendi. Buna göre İsmet Tiryaki kendisine verilen sürede birincilik için mücadele edecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmet kaç puan aldı? 16 Haziran 2022 Perşembe puanları haberimizde.

Etten hamur işine, tatlıdan sebze yemeklerine kadar birçok tadı ekranlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına devam ediliyor. Birbirinden renkli konuklarıyla da reyting zirvesine oynayan programın yeni haftasında yarışacak isimler belirlendi. Buna göre daha önce kamera önü deneyimi de bulunan İsmet Tiryaki haftanın ikinci yarışmacısı olarak önce alışverişini yapacak ardından da mutfakta marifetlerini sergileyecek. Kendisinden beklentiler de büyük ve bir an önce seyredilmek isteniyor. Peki, İsmet Tiryaki kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Haziran 2022 Perşembe puanları haberimize yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmet Tiryaki menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen İsmet Tiryaki hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor. Ancak güne damga vuracak isim Esma olarak gözüküyor. Sözleri, tadım yapmak istememesi ve masadan kalkıp gitmemesi diskaliifye kararı aldırabilir.
 

DeryaX
İdilX
AhmetX
EsmaX
Zuhal TopalX
TOPLAM:XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İsmet kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olması beklenen İsmet Bey de Ahmet Bey gibi Esma'ya karşı zor sınav verecek. Kendisiyle herhangi bir arkadaşı ile konuştuğu gibi konuşmaması gerektiğini dile getirdi ancak aldığı cevap yorum çok sert aldı. Kendisinin değerlendirmesini dinlemeyeceğini söyleyen Esma, İsmet Bey'in gününde ise masadan kalkıp gitti.
 

  • 1984 yılında dünyaya geldi
  • 38 yaşında
  • İnşaat işçisi
  • Antalya’da 9 yıl Otellerde aşçı olarak çalıştı
  • Alaylı Aşçı
  • 11 yıllık evli
  • Şimdiler de İnşaatlarda çalışıyor
  • Kendisine güveni tam
  • Balıkesir'de yaşıyor
  • Üniversite mezunu


 














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri