Doya Doya Moda Banu kimdir? Banu Teker Instagram hesabı

Doya Doya Moda Banu kimdir? Banu Teker Instagram hesabı
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yeni bir sezon daha başlıyor. Birbirinden iddialı 7 kadının İstanbul sokaklarında gün birinciliği, hafta kazananı ve sezon galibiyeti için yarışacağı zorlu programda yer alacak isimler belli oldu. Geçen seneden itibaren merakla beklenen yarışmada pazartesi gününden sonra kozlarını paylaşacak isimler arasında Banu Teker de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında internette de çok sayıda araştırmada bulunularak bilgi sahibi olmak iste

Güzel giyinenlerin, tarzını yansıtmak isteyenlerin ve birincilik için kıyasıya yarışanların programı Doya Doya Moda yeniden ekranlardaki yerini alıyor. Yayın hayatına yeni sezon bölümleri ile devam edecek olan programın ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Yarışmacıların da yer aldığı tanıtımlarda 7 ismin ter dökeceği duyuruldu. O yarışmacılardan biri de Banu Teker oldu. Fragman sonrası güzel yarışmacı hakkında araştırmaya başladı. Peki Banu Teker kimdir? Detaylar haberimizde.


Doya Doya Moda Banu hangi yarışmalara katıldı?

Pazartesiden itibaren yarışmada jüri karşısına çıkacak isimlerden biri olan Banu Teker daha önce ekran tecrübesine sahip biri. Tıpkı Zeynep Billur Uludağ gibi. Güzel yarışmacı daha önce Kim Milyoner Olmak İster'de yarıştı ve Kuaförüm Sensin'de Dilek ile Aytekin'in modeli olarak birincilik mücadelesi verdi. Şimdi ise Doya Doya Moda'da Türkiye'nin en şık kadını olabilmek adına rekabete dahil oldu.


banu teker


Doya Doya Moda Banu kimdir?

Yayınlanan fragman sonrasında hakkında çok sayıda kişinin bilgi sahibi olabilmek adına internette araştırmalarda bulunduğu Banu Teker 4 Haziran 2000 Berlin Almanya doğumlu. 7 yaşından beri Türkiye'de yaşıyor Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım öğrencisi. Lüks hayatı ve güzelliği ile ilgi odağı olmayı başarıyor. Kendisine prenses denilmesini çok seviyor. Kuaförüm Sensin'de de bununla adını binlerce kişiye duyurmuştu. Instagram hesabı @banu_teker'dir.


Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Her biri çok iddialı, stil sahibi olduğunu düşündüğü, hırsı ile yarışmaya damga vuracağınanan 7 kız pazartesiden cumaya rekabet içerisinde birbirlerini geçmeye çalışıyor. Yayınlanan son haftadan itibaren Doya Doya Moda yarışmacılarını sizler için derledik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.