Doya Doya Moda Özge kimdir? Özge Özder kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Özge kimdir? Özge Özder kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yeni sezon başlıyor. Tam bir senelik aranın ardından yeniden seyircilerinin karşısına çıkacak olan programda yarışacak isimler belli oldu. Buna göre yine birbirinden iddialı 7 kadın, kendilerine verilen sürede en şık elbiseleri kombinleyerek birincilik için yarışacak. O isimlerden biri de Özge Özder olarak açıklandı. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Doya Doya Moda Özge kimdir? Özge Özder ka

Birbirinden ünlü ve uzman jüri üyelerinin yanısıra renkli yarışmacılarıyla da adeta fenomen haline gelen Doya Doya Moda'da bugün yeni sezon daha ekranlara geliyor. Bir senelik aranın ardından yarışacak isimler belli oldu ve Özge Özder de onlar arasında bulunuyor. Kombinleri ve tercihleri ile İstanbul sokaklarında moda rüzgarı estirmek isteyen güzel yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Doya Doya Moda Özge Özder kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda Özge Özder kimdir?

Bu sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olan Özge Özder 25 yaşında. İnşaat mühendisi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde okudu. Aslen Samsunlu. 2 aydır İstanbul'da yaşıyor. Sosyal medya ile ilgileniyor ve Tiktok üzerinde yorumculuk yapıyor. Yayınlarında şarkı söylüyor. Kendisi bekar ve çocuğu yok. Instagram hesabı @ozgeozder55'tir.

Doya Doya Moda Özge Özder

 

Doya Doya Moda hakkında

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği ve Castillo di Riva'da çekimleri yapılan Doya Doya Moda'da Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş jüri üyeliğini üstleniyor. Beş gün boyunca en fazla puanı toplayan yarışmacı hafta sonunda ödüle kavuşuyor.


 

Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Her biri çok iddialı, stil sahibi olduğunu düşündüğü, hırsı ile yarışmaya damga vuracağınanan 7 kız pazartesiden cumaya rekabet içerisinde birbirlerini geçmeye çalışıyor. Yayınlanan son haftadan itibaren Doya Doya Moda yarışmacılarını sizler için derledik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.