Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan puanları! Kübra kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan puanları! Kübra kaç puan aldı?
TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Bugünün yarışmacısı ise Kübra. Peki, Kübra kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en gözde programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlara geliyor. Hafta başından bu yana adından söz ettiren ancak zaman zaman tartışmalarıyla gündeme oturan Kübra mutfağa girerek hünerlerini sergileyerek birinciliği elde etmeye çalışacak. Performansı da merakla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan puanları! Kübra kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Kübra Seven kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan puanları

Bugünkü bölümle birlikte adını zirveye yazdırabilmek için mücadele verecek olan Kübra Seven, bir kez daha ağladığı görüntülerle ekranlarda yer alacak. Masadaki çiçek dokunuşunun fazla ve gereksiz olduğu yönündeki görüşler genç yarışmacıyı çileden çıkardı. Ayrıca leğende çorba yapılması da yine tepkiyle karşılandı. Efe ve Esra'nın çıkışları dikkat çekti. Kübra'nın alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Nisan puanları
Metin:
Esra:
Efe:
Zeynep:
Zuhal Topal

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.