Teşekkürler Tekirdağ

Her hafta  cuma akşamları saat 20-25  yayınlanan " İrfan Demir İle Halkın Sesi Programı"nın tam 54 bölümü yayınlanmış olsada önceki yönetimde de Trakya Türk Televizyonu'nda en az  bu kadar daha  program yapmıştım. Ve  2019 yerel seçimlerinde bir çok siyesetçiyi bu kanalda  konuk etmiş olup, hatta seçim gecesi canlı yayına eski Çevre ve Şehircilik Bakanı  Feyzi  Aytekini  konuk alıp, Eski Basın ilan Müdürü Zeki Gümüş, Yeni Asır Gazetesi İstihbarat  Şefi Şenol Kantürkle bağlantı kurup siyaset gündemini konuşmuştuk.

HALKIN SESİ OLARAK HER ZAMAN  YANINIZDAYIM
Kimi zaman pazarda, kimi zaman çarşıda ,kimi zaman sanayide,kimi zaman köyde,kimi zaman  festivallerde,kimi zaman minibüste, kimi zaman  takside, kimi zaman  sahilde kısacası  her zaman  halkın içinde  sizin sesiniz olmaya devam  ediyorum.

SİZ ARAYIN BİZ HEP YANINIZDAYIZ
Zaman zaman  program ihbar hattıma  gelen haberleri iyice analiz edip doğru ve objektif yanlarını araştırıp gündeme getirmeye çalışıyorum. Başta  Trakya Türk Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç  Terzi  olmak üzere ,sevgili dostum Genel Yönetmeni Yaşar Polat ve   Programımın kurgusununu yapan ve  bende çok emeği geçen tam 47 yıllık  can kardeşim  duayen gazeteci Cemal Bilge ve  geleceğin kameramanı Erkan Sezgin'in görüntüleriyle  her hafta sizlere  konuk olmanın  mutluluğunu ve  onurunu yaşıyorum.
HALKIN SESİ  PROGRAMI YOUTUBE  DE  YÜZLERCE KİŞİ TARAFINDAN İZLENİP, WHATSAAP VE  FACEBOOK'DA PAYLAŞIMA REKORU KIRIYOR.
Tekirdağ Süleymanpaşa'da  Trakya Türk Televizyonunda başlamış olduğum  "İRFAN DEMİR iLE HALKIN SESİ PROGRAMI" Kısa süre içinde Türkiye sınırlarını aşıp Almanya, Fransa,Hollanda  Rusya  ve Amerika'da yaşayan meslektaşlarım ve dostlarım tarafından paylaşmaları beni onure edip  çıkmış olduğum bu yolda  daha  çok  çalışmama sebep oluyor.

ESKİ  GAZETECİ  DOSTLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER:
Programımı izleyip takip eden, Yeniçağ Gazetesi'nden Orhan Can, Eray Eroğlu, TGRT 'den Muharrem Yıldız,  SHOW TV Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Bıyık , DAMGA GAZETESİ imtiyaz sahibi ve İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert, Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Hacıhasanoğlu, yazı işleri Müdürü Anıl Boduç,  Haber müdürü  Barış Kış ve tüm çalışanlar, Kent Yaşam Gazetesi imtiyaz sahibi Celal Karali ve unuttuklarım var ise lütfen af etsinler. Tüm can dostlara yürek dolu teşekkürler ediyorum.
ESKİ TELEVOLE PROGRAMINDA ÇALIŞTIĞIM  ABİM VE KARDEŞİM İYİKİ VARSINIZ.
Halen TSYD Başkanlığını görevini  yürüten sevgili abim, Oğuz Tongsir başta olmak üzere can kardeşim Evren Ersoy  programımı izleyip tebrik ettikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

BU GURUR DA BANA YETER:
Başta Merkez Valisi Süleyman Kahraman olmak üzere, Eskİ İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, Değerli abim ünlü Avukat Rahmi Özkan, Av.Refik Irmak, Av. Yusuf Kadıoğlu ,Emniyet  Müdürleri , Necmettin Pek, Gökhan Özsavaş ve Koray Çakar  ,PROF. Dr Muzaffer Arpacı,   DOÇ. Dr. Malik Evren ve Dr.Murat Bankoğlu olmak üzere her hafta yapmış olduğum programlarım için beni tebrik etmelerinin onuru ve gururunu yaşıyorum.
Sizin sesiniz olan," İRFAN DEMİR İLE HALKIN SESİ PROGRAMI"  Hep yanınızda . Haftaya bir başka yazı ile  görüşmek üzere hoşça kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İrfan Demir Arşivi