15 Ocak Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Bu hafta Gelinim Mutfakta'dan kim elendi?

15 Ocak Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Bu hafta Gelinim Mutfakta'dan kim elendi?
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'nın bir haftası daha ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya mücadelesinde gözler yine alınacak puanlara ve takılacak takılara geldi. Önce çeyrek altın ardından da beş bilezik mücadelesinin verileceği günde yine izleyiciler televizyon karşısına kilitlenecek. Peki, 15 Ocak Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Bu hafta Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? İşte detaylar...

Hafta içi günlerinde en çok izlenen programlardan biri olarak bugün 620. bölümünü geride bırakacak Gelinim Mutfakta'da hafta sonlandırılıyor. Her geçen gün daha da artan heyecanı ve rekabetiyle izleyeneri de ekran karşısına kilitleyen yarışmada bugün beş altın bilezik sahibini bulacak. Çeyrek altın ile gün birincisinin belirleneceği programda bir kişi de elenme üzüntüsü yaşayacak. Gelinlerin kendilerini en iyi şekilde göstermek için 90 dakikaları bulunuyor. Performansları şimdiden merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta 15 Ocak 2021 gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta 15 Ocak 2021 puan durumu ne? İşte çeyrek altını kazanan gelin... Tatlı olarak kadayıf dolmasının yapılacağı günde yine lezzet dolu anlar ve keyifli bir yarış sizleri bekliyor. 


Memduha yarışmada kalabilecek mi?

Dün haftanın dördüncü gününde yarışan gelinler sini köftesi hazırladı. Ardından kayınvalideler ve Seda Sayan'ın karşısına çıkan yarışmacıların puanları verildi. Günü 22 puanla kapatan Zeynep çeyek altının sahibi oldu. Aysun ise 19 puanla ikinci sırayı aldı. Gizem 14 puanda kalırken Memduha 10 puan toplayabildi. Kendisi hafta boyunca gösterdiği düşük performansla da elenmeye en yakın aday. Toplamda 47 puanı bulunuyor ve Zeynep 66 puanla ondan neredeyse bir gün puanı kadar uzak. Herhangi bir çekilme kararı ya da diskalifiye olmazsa elenmesi kesin gibi gözüküyor.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 14 Ocak 2021 Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu? Kim elendi?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zeynep Kalyon Gökçe: 44+ 22
Aysun Kuşatan: 52 + 19
Gizem Sancaktar: 57 + 14
Memduha Keçeli: 37 + 10

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.