Gelinim Mutfakta 19 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 19 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideler arasından bugün biri gün birinciliğini kazandıktan sonra haftanın kazananı ve beş bileziğin sahibi açıklanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Türkiye'nin en çok seyredilen gelin ve kayınvalide yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın ekranlara geliyor. Bugün çeyrek altın ve beş bileziğin sahibinin açıklanacağı program yine nefes kesecek. Kimse hata yapmak istemiyor. Gelinlerin arasındaki rekabet bugün de tavan yapacak. Her anı lezzet dolu ve bir o kadar da çekişmeli bölüm sizleri bekliyor. Birbirinden iddialı gelinlerin el marifetleri ve kayınvalidelerin puanlarıyla çeyrek altın için yarışılacak günde elde edilecek sıralamada merak konusu ve şimdiden araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Şubat Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi?

Pazartesiden bu yana ekranlardaki yerini alan Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan son bölümünde haftanın tablosu az çok ortaya çıktı. Dün 19 puanla ikinci olsa da Ayten final bölümüne 71 puanla ilk sırada girdi. En yakın rakibi olan Zeynep ise 64 puanda. Aysun son dönemdeki performansıyla üöüncü basamakta. Yeni glein Esra ise sadece 7 puan alarak yarışmadaki macerasının ilk haftada sonuna geldi gibi gözüküyor. Çünkü alabileceği maksimum puan 25 ve bunu elde ettiği takdirde dahi 65 puanda kalıyor. Zeynep ancak çok önemli bir hata yapsa dahi Esra geçemiyor. En az 1 puan verildiği için toplamda 4 yapıyor. Fakat çekilme ya da diskalifiye gibi kararlar da çıkabilir. Buna birçok kez tanıklık edildi. Sonuçları Seda Sayan açıklayacak.


 

Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 19 Şubat 2021 Cuma Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zeynep Kalyon Gökçe: 16 + 14 + 14 + 20
Aysun Kuşatan: 16 + 17 + 11 + 11
Ayten Hatamova Gürüf: 14 + 13 + 25 + 19
Esra Birinci: 10 + 17 + 7 + 7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.