Gelinim Mutfakta 2 Temmuz Cuma kim birinci oldu ve 20 altın bilezik kazandı? Gelinim mutfakta şampiyonu kim oldu

Gelinim Mutfakta 2 Temmuz Cuma kim birinci oldu ve 20 altın bilezik kazandı? Gelinim mutfakta şampiyonu kim oldu
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan ve her bölümüyle de hem izleyenleri ekran başına kilitleyen hem de lezzetleriyle sofraları renklendiren Gelinim Mutfakta'da sezon sona eriyor. Birbirinden iddialı rakiplerin mücadele vermeye devam edeceği son günde yaşanacaklar merak konusu. İki gelin aynı çeyrek altın sayısında. Bugün biri 20 bileziğin sahibi olacak. Diğeri ise eli boş bir şekilde evine dönecek. Peki Gelinim mutfakta şampiyonu kim oldu? Gelinim Mutfakta 2 Temmuz Cuma kim birinci oldu ve

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlardaki yerini bugün son kez alacak olan Gelinim Mutfakta'da artık sezon bitiyor. Başarılı şarkıcının yanı sıra renkli yarışmacıların da programa neşe kattığı maratonda yapılan hemekler yarışmaya lezzet getiriyor. Altın mücadelesiyle milyıonları televizyon başına kilitleyen programda bugün ocakların altı yakılacak ve ardından haftanın tatlısı hazırlanacak. Kayınvalideler ise  tattıkları tatlılara göre puanlamalarını yaparak son sözü Seda Sayan'a bırakcak. Güzel sunucu da vereceği puanlarla birlikte sezonun birincisini ve şampiyonunu açıklayacak. Peki Gelinim mutfakta şampiyonu kim oldu? Gelinim Mutfakta 2 Temmuz Cuma kim birinci oldu ve 20 altın bilezik kazandı? haberimizde yer alıyor.

Aysun mu Yağnur mu?

Tam dört hafta önce başlayan büyük sezon finali ile izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da Yağnur, Aysun, Ayten ve Esra yarışmaya başlamıştı. Ancak Esra ayrılmak zorunda kaldı ve yerine Gönül gelerek bayrağı aldı. Kendisine verilen şansı kullanamadı ve erkenden havlu atmak zorunda kaldı. Ayten de normal sezonun aksine düşüşteydi ve bekleneni veremedi. Aysun ve Yağnur burun farkı ile girdikleri son haftada şampiyonluk mücadelesi verecek. Ardından da sonuçları Seda Sayan açıklayacak.


 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 2 Temmuz 2021 Cuma Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


Gönül: 50
Ayten: 48
Yağnur: 63
Aysun: 57

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.