Gelinim Mutfakta 23 Şubat Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 23 Şubat Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmaları arasında yer alan ve 650 bölüme doğru giden yayın hayatıyla da izleyenleri eğlendirmeye devam eden Gelinim Mutfakta'da ikinci gün başlıyor. Dün ilk gün yarışı ile ekranlara gelen programda bugün de lezzet savaşı yaşanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 23 Şubat Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumu ve birbirinden renkli yarışmacıların mücadelesi ile izleyenlere keyifli anlar yaşatan Gelinim Mutfakta'da ikinci gün heyecanı yaşanıyor. Haftanın ilk günü elde edilen puanların ardından bugün de istediği puanlara kavuşmak isteyen dört gelinin mücadelesi yine nefes kesecek ve ilgiyle izlenecek. Kayınvalidelerin puanlayacağı ve son sözü güzel sunucunun söyleyeceği program için sabırsız bir bekleyiş var. Peki, Gelinim Mutfakta 23 Şubat Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Aysun fark attı!

Programın cuma günü yayınlanan bölümünde kimse elenmemişti. Aynı kadro ile yola devam eden yarışmacılar arasında bu haftaki rekabetin galibi merak konusuydu ve ilk gün geride kaldı. Aysun, 23 puanla çeyrek altını yakasına taktı. Hem de büyük bir farkla. Son şampiyon Ayten 16 puanla ikinci olurlen 14 puanlı Zeynep ise üçüncü basamakta yer aldı. Esra ise 6 puanla sonuncu olabildi.


Günün yemeği belirlendi

Gelinim Mutfakta'nın dün başlayan yeni haftasındaki ikinci yemeği karnabahar kısırı ve köftesi oldu. Aperatif olan bu lezzet ile birlikte kendilerine verilen malzemelerle en yüksek puanı almak isteyen gelinlerin mücadelesi nefes kesecek.


 

Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 23 Şubat 2021 Salı Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zeynep Kalyon Gökçe: 14
Aysun Kuşatan:  23
Ayten Hatamova Gürüf: 16
Esra Birinci: 6

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.