Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 20 Eylül Pazartesi puan durumu

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 20 Eylül Pazartesi puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği bölüm yine izleyenleri ekran karşısına kilitledi. Haftanın ilk gününde hazırlanacak yemek ise çiçek soğanı oldu. Gelinlerin maharetlerini milyonlara kanıtlamak istediği zorlu maratonda kayınvalideler ve Demet Akalın son sözü söyleyecek. Jürinin vereceği puanlara göre günün sıralaması da ortaya çıkacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta

Demet Akalın'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftanın daha ilk günü ekranlara geliyor. Gelinler ve kayınvalidelerin verdiği mücadelenin izleyenleri televizyon başına kilitlediği program yine nefes kesecek. Çiçek soğanı hazırlanarak kora kor bir rekabet yaşanacak. Yeni yarışmacıların da katılacağı günde herkesin hedefi hem çeyrek altını kazanmak hem de iyi bir başlangıca imza atabilmek. Gelinlerin yapacağı yemeğin ardından kayınvalideler puanlarını verecek. Günün sonunda ise Demet Akalın'ın açıklayacağı sıralama ile birlikte çeyrek altının sahibi belli olacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 20 Eylül 2021 Pazartesi puan durumu haberimizde yer alıyor. Sizler de bölüme dair fikirlerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.


Gelinim Mutfakta'ya iki yeni yarışmacı geldi

Karga Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği programda bugün yeni bir haftaya merhaba denildi. Bilindiği üzere geride kalan cuma gününde Yağnur İşçiler ve kayınvalidesi Nilgün en az puanı alarak elenmişti. Yerlerine gelecek isimler fragmanda yayınlandı. Yekta Yeşilyurt ile kayınvalidesi Cevriye Hanım birincilik mücadelesi verebilmek adına stüdyodaki yerlerini aldılar. Rekabetin had safhada olduğu programda rakiplerine karşı meydan okudular. Cuma günkü finalde sıralamaları şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. 


 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 20 Eylül Pazartesi puanları

20 Eylül Pazartesi Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Demet Akalın’ın beş puanı kime verdi? 20 Eylül Pazartesi Demet Akalın bugün kaç puan verdi? Yağnur kaynanasından kaç puan aldı? Bugün çeyrek altını kim kazandı? Soruların cevapları yazının hemen devamında verilen puan tablosunda aktarılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.