Gelinim Mutfakta Elmas Düşmez kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Elmas Düşmez kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı takımların yarıştığı programda bugün bir gelin ve kayınvalide daha bu zorlu maratona katılarak mücadele verecek. Elmas Düşmez gelini Özlem Demir ile birlikte beş gün boyunca yarışacağı programda altınlar kazanmak ve ilerleyen günlerde de bu platformda yer almak istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta Elmas Düşmez kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Yayın hayatında 600 bölümü geride bırakan Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha ekranlara geliyor. İzleyenlerin her geçen gün daha da fazla ilgi gösterdiği programda yine heyecan fırtınası esecek. Yemekler ve eğlenceli anların yanısıra gergin dakikalarda yarışmacıları bekliyor. Bu haftanın yeni gelin ve kayınvalidesi de belli oldu.Buna göre Elmas Düşmez, gelinini Özlem Demir ile birlikte bugünden itibaren beş altın ve çeyrek altınlar için hünerlerini sergileyecek. Vereceği puanlarla gelinini de ön plana çıkarmak amacında olan Elmas Hanım ile ilgili araştırmalar da sürüyor. Peki, Gelinim Mutfakta Elmas Düşmez kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta Elmas kimdir?

Yarışmanın yeni  takımında yer alan Elmas Hanım yayınlanan fragmanda güzelliği ile dikkat çekti ve cuma gününden bu yana da hakkında birçok araştırma yapılarak detaylar öğrenilmek isteniyor. Instagram hesabı @elmas_dusmez'dir. Gelini ile birlikte iddiasını tüm Türkiye'ye kanıtlamak amacında olan deneyimli yarışmacı şimdiden ilgi odağı haline geldi.

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.