Üçlü Pürüz vizyonda

Öncelikle son zamanlarda bu kadar beni güldüren bir film izlediğimi hatırlamıyorum. Film hem çok komik, hem de senaryosu çok iyi. İnanılmaz derecede beğendim ve kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Filmi güzel yapan şeylerden birisi senaryosu, diğeri ise Okan Çabalar’ın oyunculuğu… Filmde en çok güldüren sahneler Okan Çabalar’a ait olanlar. Rolünün hakkını gerçekten çok iyi vermiş. 
Yönetmen koltuğunda Vedat Uyar’ın oturduğu “Üçlü Pürüz”ün sürprizi ise Haluk Levent olmuş. Filmde Haluk Levent ile ilgili baya konu var, fakat sadece bir sahnesi var.  Enteresan ve değişik bir hikaye olmuş. Astigmat Yazı Grubu, filmin senaryosunu başarılı bir şekilde yazmış. Haluk Levent’in olması filme ayrı bir sempati katmış, çünkü Haluk Levent yapısı gereği insanlar tarafından sevilen birisi olduğundan dolayı, onu görmek insanlara iyi geliyor.  
Filmin yapımcılığını Aytaç Medya ve Selçuk Aydemir üstlenmiş. Aytaç Medya çok başarılı işlere imza atıyor, şaşırmadım o yüzden. Ayrıca bir filmde Selçuk Aydemir var ise zaten o filmin kötü olma şansı yok. 
Filmin konusu ise şu şekilde: Ailelerinden gizli bir şekilde evlenen Fatih ve Eda, bankacı olan arkadaşları Serhat’tan sahte nikah memuru olmasını ve Adana’ya gelerek ailelerinin karşısında nikahlarını kıymalarını ister. Adana yolculuğunda Serhat’a nikah şahidi olmaları için ortak arkadaşları Haktan ve Utku da eşlik eder. Ancak yolculukları sırasında arabaları çalınır. Üç arkadaşın yaşayacağı talihsizlikler bununla sınırlı kalmayacak, düğüne yetişmeye çalışırken kendilerini geri dönüşü olmayan bir maceranın içinde bulacaklardır.
Okan Çabalar, Emrah Kaman ve Korhan Erduran'ın üç arkadaşa rol verdiği filmin oyuncu kadrosunda Müfit Kayacan, Özgür Can Çoban, Ecenaz Üçer, Selim Erdoğan, Bahar Süer ve Haluk Levent gibi isimler yer alıyor.
Ben üniversiteden beri televizyon izlemiyorum. Zaten artık televizyon kanallarında eğlence adına neredeyse bir şey kalmadı. Eskiden insanları güldüren show programları vardı, şimdi maalesef ki kalmadı. Ülkece sıkıntılar yaşadığımız bu günlerde bence insanların daha fazla gülmeye ihtiyacı var. Bir kere gülmek bile sağlımıza faydalı. O yüzden böyle komedi filmlerini bence kaçırmamaya çalışmamız lazım. İyi ki böyle komedi filmleri yapılıyor. Çünkü toplum olarak gülmeye ekstra ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Komedi filmi izlemek isteyenlere “Üçlü Pürüz” filmini tavsiye ediyorum. Ben izlerken çok güldüm, eminim siz de çok güleceksiniz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Tuğçe Marik Arşivi