Arnavutköy'de neler oluyor?

Gazetemizin son günlerde ortaya çıkardığı gerçeklerle bir anda gündem haline gelen Arnavutköy’de neler yaşandığı  merak ediliyor. Başkan Baltacı ile ilgili dosyamız... Haberlerin detayları için aşağıdaki grafikleri tıklamanız yeterlidir.

İlk olarak kendi partisinin meclis üyesi Fatoş Deniz’den şok  edici sorular alan Baltacı’ya işçiler için bankalarla yapılan  promosyon anlaşmaları konusunda hesap vermesi istendi.

Ak Partili Arnavutköy Belediyesi'ne Ak Partili üyeden ahret sorusu: Hafiye gibi sordu!

Temmuz ayında kendisine ait 88 metrekare yeri ve bahçeyi kiralamak için ihaleye çıkan belediye şart olarak kahvehane yapılmasını belirledi. Vatandaşlar her gün kağıt oynuyor.

Al papazı ver kızı

A. Haşim Baltacı’nın başkanlığını yürüttüğü Arnavutköy  Belediyesi’nde bugüne kadar 115 ihale alan ARAŞ A.Ş  kasasına 136 milyon lira koydu ancak yine de zarar etti.

Baltacı'nın marifeti!

AK Partili Beylerbeyi Mahalle Başkanı Mehmet Yerinde’ye İBB ve Arnavutköy Belediyesi’nden milyonlarca liralık ballı  ihale verildiği ortaya çıktı.

Mahalle başkanı bile köşeyi böyle dönmüş

Halka ‘tasarruf yapın’ denildiği dönemde makam aracıyla  dikkat çeken Baltacı yayımlanan genelgeyi de kulak arkası etti. Yardımcılar ve birim müdürleri de lüks araçla geziyor.

Başkana ısıtma hafızalı koltuk!

Oğluna verdiği araç kırmızı ışıkta polis kontrolüne takılan Baltacı’nın ödediği kira bedelleri de uçuk bulundu. Verilen ceza da haberimizden sonra ödendi.

Kırmızı ışıktan yolsuzluk çıktı!

Manda seçerken bile fesatlık düşünmüşler!

Sorunlu açıklama!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.