Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Artık siz susun!

Evet Çatalca Belediye Başkan Adayları Cem Kara ve Mesut Üner'e sesleniyorum. Tabi bir de Çatalca Belediye Meclis Üyesi adaylarına... 

Lütfen artık sizler susun! Onun taşıma oyu, onun borcu, onun mal varlığı falan derken kaldı seçime 40 gün. 40 günde lütfen bundan sonra projelerinizi konuşun.
Bu ilçeye, bu ilçe halkına neler yapacaksınız? Bu ilçe halkının hangi isteğine ve şikayetine, nasıl çözüm bulacaksınız? Bana bunlardan bahsedin.

Yani bundan sonraki süreçte bana bunlar ile gelin!

Üniversite ne olacak? Kaldırımlar ile ilgili projeleriniz neler? Yeni bir kültür merkezi, yeni bir sosyal tesis, yeni bir belediye binası, yeni bir meydan, yeni bir pazar, yeni bir ilkokul, yeni bir, yeni bir, yeni bir...

Derken herkes çıksın, gelecek için Çatalca'da halka ne vaat ettiğini anlatsın. Ben hizmet istiyorum. Ben Çatalca'dan diğer bir ilçeye gidip akşamımı geçirmek istemiyorum.

Çatalca Belediyesinin bugün için borcu ne kadarmış, yada ne kadar mal varlığı varmış, beni bunlar bağlamıyor açıkçası. Beni bağlayan, arabamı kullanmaya çalıştığım ana ve ara caddeler. Mesut Üner evine 4, 9 yada 49, yada 69 oy getirmiş! Açıkçası bu da beni bağlamıyor şu an.

Çatalca'nın acil çözümlenmesi gereken sorunları ve geleceği bağlıyor. Gelecekte ne olacağız?

Köy mü? Kasaba mı? Yoksa kendi kendisine yetebilen ve bu bağlamda ekonomiksel olarak gelişebilen bir Çatalca'mı? Ne bekliyor bizi?

Yüksek yüksek binalar mı? Yüksek yüksek ormanları ile dolu tepeler mi?

Her bir tarım arazisi içerisinde kaçak kuçak yapılar mı, yoksa planlı ve yapılaşmaya yasal olarak müsait köyler mi?

Aslında kafamda deli deli sorular var! Kim bu ilçeye gerçekten faydalı olacak? Kim bu Çatalca'yı doğasını ve güzelliğini, cennetten bir köşe olması ile ünlü olan Çatalca'yı bozmadan, benliğini kaybettirmeden, bir taraftan da geliştirerek, halkın tüm sıkıntılarına çare ve çözümler üreterek yönetebilir?

Cem Kara'yı da yabana atmazken, Mesut Üner'İn de mütevaziliği! Kendine çok güvenen mi, yoksa halkın karşısında hala heyecan yapabilen mi?

Sizlere çok kararsız gibi geldim değil mi şu an?

Çatalca halkıyım ben unutmayın. Ben de bu ilçede yaşayıp, bu ilçeye gömülecek insanlardan birisiyim. Tabi ki ilçemize hizmet istiyoruz. Ama hizmet alırken, Çatalca'nın da hiç edilmesini istemiyorum.

Yani sizin anlayacağınız halk olarak portakal yemek istiyoruz ama içerisinde kavun tadı da olsun...

Hele bir projeler gelsin artık sahaya! Projeler güreşsin meydanda! yoksa polemikler ile geçecek bir seçimin ne Çatalca halkına gram faydası olur, ne de seçimin tadı tuzu!

"Portakal yerken kavun tadı alalım" kabak tadına dönmesin seçim! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi