Konuşanlar Ecem (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Ecem (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programı olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar, 17 Kasım 2023 Cuma günü 121. bölümü ile yayınlandı. Bugüne damga vuran isimler arasında Ecem de vardı. Konuşanlar Ecem (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın renkli sunumu ve birbirinden eğlenceli konukların katılımı ile her hafta seyircilerin karşısına çıkan Konuşanlar, bu hafta da EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden ilginç hikayenin anlatıldığı ve cevapların verildiği programa damga vuran isimler arasında Ecem de bulunuyordu ve güzel konuşan hakkında internette araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Konuşanlar Ecem (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Ecem kimdir?

Bugün kameralar karşısına çıkarak söz alan ve soruları yanıtlayan Ecem Kore filmleri ve müzikleri ile ilgilendiğini söyledi. 8-9 yıldır sevgilisi olmadığından bahsetti. Bu durumu Hasan Can Kaya tarafından yadırgandı. Annesi ile birlikte programa geldi. Çok zor bir karakteri var. Instagram hesabı bilinmemektedir.

jh243ghj23hj32.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.