Uzaylılar var mı?

Uzaylılarla ilgili çok şey yazılıp söylendi ve söylenmeye de devam ediyor. Açıkçası dünyada bizim dışımızdan başka esrarengiz canlılar var mı diye düşünen ve araştıran oldukça meraklı bir toplumuz. Ben dünyanın dışında başka bir yerlerde, başka hayatların da olduğu düşüncesindeyim. Zaten 3 harflilerin olması başka hayatların da olduğunu göstermiyor mu? Buna da herkes inanacak diye bir şey yok tabii ki. Herkes istediğine inanmakta ve inanmamakta özgür...

Son günlerde gündem olan ve uzaylı olduğu düşünülen Meksika Parlamentosu’nda sergilenen fosilleri görmüşsünüzdür. Basında yer alan haberlere göre Meksika Parlamentosu’nda insan olmadığı öne sürülen iki cansız bedenin kalıntıları sergilendi ve cesetlerin dünya dışı canlılara ait 1000 yıldan daha eski fosilleşmiş kalıntılar olduğu iddia edildi.

Meksika Parlamentosu’nda konuşan Jaime Maussan, bu mumyaların UFO enkazından bulunan varlıklar olmadığını, yosun madenlerinde bulunduğunu ve sonrasında fosilleştiğini iddia etti. Maussan’a göre, Peru’nun Cusco kentinde bulunan bu mumya örnekleri bin yıllık bir geçmişe sahip ve temelde bu kalıntılar bir UFO’ya işaret etmesede, insan dışı varlıkların olduğunu gösteriyor. Ayrıca yine iddialara göre, bu fiziki kalıntılara ait DNA’lar bilinen diğer örneklerle de karşılaştırıldı, ancak örneklerin yüzde 30’undan fazlasının bilinen hiçbir canlıyla uyuşmadığı tespit edildi.

Aslında biz dünyaya gelmeden önce burada dinozorlar gibi devasa büyük canlılar yaşıyordu. O dönemler, ondan önce veya ondan sonra da yaşayan tipini bilmediğimiz bir canlının fosilleri olabilir bunlar. Uzaylı veya değil şu an orasını bilmiyoruz ama, bizim dışımızda dünyada yaşamış çok canlı var sonuç olarak. Mesela okyanusların en dibine inebilen hiç kimse yok ve olmayacak gibi de duruyor. Kim bilir okyanusun dibinde ne tür canlılar vardır. Kara delik de bir soru işareti. Bunların cevabını belki de hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz. Tek bildiğimiz, yalnız olmadığımız gerçeği.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Tuğçe Marik Arşivi