Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Helal olsun Antikköy!

Çatalca'mızın piknik alanları ile dolmasının ana nedenlerinden ve bu sektörün gerçekten işini en iyi yapanlarından en önde gelenidir Antikköy!
Dün öylesine bir organizasyon gerçekleştirdi ki, herkesin bence takdirini almalı. Ve binlerce insan vardı! Binlerce müşteri. Duyan geldi. Duyan koştu. Çünkü dün İlçe Kaymakamımız İnci Sezer Becel ve Belediye Başkanımız Mesut Üner'in de davetli olduğu kahvaltının da, gün boyu yapılacak tüm işlerinde gelirlerinin tamamı Mehmetçik Vakfına bağış olarak teslim edilecekti.
Gurur verici ve bir o kadar da duygulandıran konuşmalar gerçekleşti. İlbeyi Çatalbaş Antikköy İşletme Sahibi olarak "Bu Bayrak ve Mehmetçiğimiz için canımız feda" derken     yürekten söylüyordu.
Başkan Üner ve Kaymakam Becel'in konuşmaları da aynı derecede vatandaşı duygulandıracak cinstendi.
Sizin anlayacağınız örnek bir organizasyon oldu. Antikköy ve İlbeyi Çatalbaş'ı bir defa daha tebrik ediyorum.

2 Kasım 2019...
Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bir organizasyonu daha gerçekleştiriyoruz. Üç yıldır süre gelen " Çatalca ATA'sına Gidiyor" etkinliğimizi yine yapıyoruz. Anıtkabir'e hiç gitmemiş olan vatandaşlarımızı yine Anıtkabir'e götürüyoruz.
Böylesine anlamlı bir organizasyona destek olan tüm dostlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. İnanın şu ana kadar 2000 kişinin gitme isteği var. Ama ne yazık ki biz yine sayıyı 200'lerde tutmak zorunda kalacağız.
Kısmet! Belki çok daha fazla kişiyi götürme imkanımız da doğabilir. Kayıtlarımızı Cuma günü itibari ile almaya başlayacağız.
Allah yardımcımız olsun.
Çatalca'daki gelişmeleri ve Belediye Başkanı Mesut Üner'in göreve geldiği günden bu yana geçen zaman ile ilgili tüm düşüncelerini önümüzdeki günlerde bir röportaj ile sizlere aktaracağız. Çatalca'yı gelecek 4 yılda neler bekliyor, hep birlikte hem okuyacağız, hem izleyeceğiz.

CHP'de ne olur?
Bu ara herkes bana bu soruyu soruyor. CHP'de kim ilçe başkanı olur?
CHP'de şu an için görünen tek bir şey var. O da Mehmet Çoban ve Kerem Girgin arasında bir seçim olacak. Halil Gök ile ilgili intiba belli, çok fazla üstelemenin anlamı yok. Arkasında iktidar gücü olmadıkça, mümkün değil ilçe başkanlığını alması. Mehmet Çoban ve Kerem Girgin arasında bir seçim görünüyor derken, çıkabilecek diğer muhtemel adaylar da söz konusu olabilir. Şu ana kadar açıklama yapan isimlere bakarsak benim tahminim bu yönde. Ama dediğim gibi. Mevcudiyet, bırakmaya mecburiyet içerisinde olduğunu görmeli ve çıkacak sonucu şimdiden tahmin edip "Teşekkür ederim" deyip kendisine iktidar gücü yani belediye duvarının imkanlarının verildiğini idrak ederek "Hadi Eyvallah" demelidir. Daha ötesi yok. Daha ne diyelim?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi