Gökhan Özen’i çok özlemişiz

Yedi yıl sonra ilk kez İstanbul’da konser veren Gökhan Özen, 1 Eylül’de Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da sevenleriyle özlem giderdi. “Duman Gözlüm,” “Aramazsan Arama”, “Resimler Hayaller”, “Budala”, “Yanlış Numara”, “Benden Sorulur”, “Her Şeyde Biraz Sen Varsın” ve “Ayaz” gibi sevilen şarkılarını farklı soundlarla seslendiren Gökhan Özen, “Seni Kimler Aldı”, “Sabahlar Uzak”, “Resimdeki Gözyaşları” ve “Bamboleo”, gibi farklı sanatçılardan yerli yabancı şarkıları da yorumladı. Konseri en önden izleyenler arasında Gökhan Özen’in annesi ve dünyalar tatlısı kızları vardı. Bir şarkısında küçük kızı sahneye çıkıp o kadar tatlı dans etti ki, herkes hayran kaldı. Gökhan’ın kızlarıyla vakit geçirdiğini görmek ve onun mutlu olduğunu bilmek, sevenlerini de mutlu ediyor. Konserde en çok dikkatimi çeken şey, şarkıların neredeyse tamamına yeni düzenlemeler yapmasıydı. Bu da Gökhan Özen’in ne kadar çok çalışkan olduğunu gösteriyor.

Eski günlerdeki gibi

Eskiden Gökhan Özen’in konserlerinde kızlar ellerinde posterlerle çığlıklar atıp ağlarlardı. Onu o kadar çok seviyorlardı ki gözyaşlarına engel olamayıp ağlıyorlardı ve hatta sahneye atlıyorlardı. Bu konserde kızların çığlıkları yine vardı ve birkaç kişinin elinde yine aynı o yıllara ait eski posterleri gördüm. Uzun yıllar boyunca saklayıp, bu konserde elinde tuttular. Değeri görüyor musunuz?

Kaç sene oldu bu sevgi hiç değişmedi

Gökhan Özen de bu büyük sevginin farkında ve “Beni buraya getiren şey sadece sizin sevginiz oldu” diyerek zaten bu farkındalığı dile getirmiş oldu. Ona olan bu sevginin hiç bitmediğini “Sitemkar” şarkısından hemen önce şu sözlerle dile getirdi: “Kaç sene oldu ama siz hiç değişmemişsiniz. Sihirli bir an yaşıyoruz. Beni buraya sizin sevginiz getirdi. Uzaktayken de hiç sitem etmedim. Sitemkar biri olmadım. İçime atarım ben. Kendi kendime, kendi köşemde, kendi yalnız dünyamda atlatırım bazı şeyleri..

Seyircilerin arasında dolaştı!

Şarkılarının tamamı istek alan yakışıklı sanatçı, “Öndekiler beni görüyor ama arkadakiler beni net göremiyor, o yüzden aranıza geleceğim” diyerek “Aslında” şarkısının backgroundunda seyircilerin arasında dolaştı! O an “Eyvah! Gökhan’ı şimdi yiyecekler dedim şakayla karışık :) Sonuçta büyük bir sevgi var ve herkes sarılmak ister, izdiham çıkar vs. tahmin ediyorsunuz. Ama Gökhan’ın da hayranlarına olan sevgisi o kadar büyükmüş ki, gözü hiçbir şeyi görmeden yanlarına gitti.

Son zamanlardaki en iyi konser

Bu konser son zamanlarda gittiğim en iyi konserdi. Nasıl iyi olmasın? Bir kere Gökhan Özen sahneye o kadar çok yakışıyor ki, onun enerjisi ve aurası bambaşka. Şarkıları, sesi, sanatı, duruşu bir kenara, aynı zamanda melek gibi birisi. Üzerine gelinmesin o hep sakin kalır. Merhametli ve pamuk gibi bir kalbi var. Kendi dünyasında kimseye bir zararı olmadan sanatını yapar ve duygularını şarkılarıyla anlatır. İnancı çok yüksek. Allah’ı sıklıkla anar, hiç unutmaz ve hep şükreder. Çok da duygusal.

Sonuç olarak, insanların gözleri ve kulakları için adeta bir ödül niteliğinde olan bu konser herkese çok iyi geldi. İyi ki geldin...

23ui4t238747238423.webp

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Tuğçe Marik Arşivi