Kuaförüm Sensin yarışmacıları ve modelleri [3-7 Ağustos]

Türkiye'nin en çok izlenen öğle kuşağı programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'in yeni haftası 3 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Birbirinden iddialı takımların yarışacağı programda 300. bölüm coşkusu da yaşanacak ve birçok sürpriz izleyicilerle buluşacak. Ayrıca yarışmacılar ve modeller de merak ediliyor. Kuaförüm Sensin 3-7 Ağustos yarışmacıları ve modelleri haberimizde yer alıyor.

Jüri üyeliklerini Adnan Serter, Işıl Reçber, Bülent Ersoy ve Seçkin Süngüç'ün üstlendiği Kuaförüm Sensin'de yeni hafta maratonu SHOW TV ekranlarında yayınlanıyor. İlk günden bu yana tam 300. bölümün ekranlara geleceği yarışmada üçüncü dalya için de kutlamalar olacak. Cennetten Çiçek mi Topluyorum şarkısıyla milyonlarca kez dinlenen ve müzik piyasasına adeta damga vuran Zehra sevilen parçasını seslendirecek. Diğer yandan da puan mücadelesi nefes kesecek. Haftanın ilk gününe ve 300. bölüme adını yazdırmak isteyen takımlar kıyasıya rekabet içerisinde olacak. Hünerlerini sergileyen takımlar puan yarışı kadar psikolojik savaş içerisinde yer alıyor. Bu da zaman zaman gerilim, gerginlik ve tartışma demek. İzleyiciler bu anları ilgiyle izliyor ve sosyal medyada da program hakında yorumlar yazmaya devam ediyor. Seyircilerin sabırsızlıkla beklediği bir bölüm daha  SHOW TV'de olacak. Peki Kuaförüm Sensin 3-7 Ağustos yarışmacıları ve modelleri kimdir? İşte detaylar...

 

Kuaförüm Sensin yarışmacıları ve modelleri kimdir?

Yarından itibaren ekranlardaki yerini alacak olan toplam 12 yarışmacının kim oldukları ile ilgili olarak araştırmalar da başladı. Dört takımın hünerlerini sergileyeceği Kuaförüm Sensin'de yarışmacılar hakkındaki bilgileri... Kuaförüm Sensin 295. Bölümünde kuaför Aytekin Hamiş, makyöz Dilek Öz, model Banu Teker’den oluşan birinci takım, kuaför Engin Yılmaz, makyör Koray Köybaşı, model Özlem Parlu’dan oluşan ikinci takım, kuaför Kaan Kardeşler, makyöz Türkan Övünç, model Gizem Ay'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik’ten oluşan dördüncü takım Roman gelini saçı ve makyajı yapmak için yarışacak.




Kaan Kardeşler, Gizem Ay ve Türkan Övünç kimdir?

Yarışmaya bu hafta dahil olacak üçlü ile ilgili araştırmalar sıkça yapılacak. Kaan Kardeşler Kuaför, Gizem Ay model ve Türkan Övünç makyözdür. Kendileri hakkındaki bilgileri aşağıdaki görsellerden edinebilirsiniz.

 




Koray Şarklı, Engin Yılmaz ve Özlem Parlu kimdir?

Kuaförüm Sensin'in yeni ekiplerinden biri olan üçlüden Koray Şarklı kuaför, Engin Yılmaz makyaj uzmanı ve Özlem Parlu modeldir. Kendileri ile ilgili tüm bilgileri aşağıdaki görsellerden edinebilirsiniz.














 

Tayfun Ateşoğlu, Serap Varol ve Çiğden Çelik kimdir?

Geçen haftaki performansları ile herkesi kendine hayran bırakan Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol yeniden birincilik için sahnede. Kendilerine Çiğdem Çelik modellik yapacak. Ayrıntıları bilgileri aşağıdaki görsellerden edinebilirsiniz.









 

Dilek Öz, Aytekin Hamiş ve Banu Teker kimdir?

Daha önce yarışmada yarışan dört yarışmacıdan ikisi yeniden hünerlerini sergileyecek. Dilek Öz makyöz, Aytekin Hamiş kuaför koltuğunda oturacak. Banu Teker de modelleri olacak. Kendilerinedair bilgileri aşağıdaki görsellerden edinebilirsiniz.











İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri