Doya Doya Moda 15 Ocak Cuma canlı izle | Doya Doya Moda 135. bölüm izle

TV8 ekranlarında yayınlandığı bölümleriyle adından sıkça söz ettiren ve her gün büyük bir rekabete sahne olan Doya Doya Moda'da bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden iddialı erkek ve kadın yarışmacıların mücadelesinde artık son sözler söylenecek ve sıralama oluşacak. Ardından kazanan ve kaybeden yarışmacılar açıklanacak. Büyük bir heyecana sahne olacak bu bölüm izleyiciler tarafından da ilgiyle izlenecek. Doya Doya Moda 15 Ocak 2020 Cuma Youtube ve TV8 izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır. İyi sey

Yapımcılığını Talya Prodüksüyon'un üstlendiği Doya Doya Moda'nın bugün 27. haftası da geride kalıyor. Pazartesi günü başlayan amansız rekabette bugün son kez jüri tarafından verilecek olan puanlar yarışmacıların kaderini belirleyecek. Bir yarışmacı kolyeyi boynuna tarken diğeri ise elenecek. Diğer beş yarışmacı da programda kalabilmek adına üste tutunmak ya da alta düşmemek için çaba gösterecek. Özlem Kaymaz'ın jüri koltuğuna oturacağı gün her şeyi ile renkli bir günü vaat ediyor. Doya Doya Moda 15 Ocak 2020 Cuma Youtube ve TV8 izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.


 

Doya Doya Moda 15 Ocak Pazartesi izle


Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'in en çok güvendiği yapımlardan biri olan Doya Doya Moda'yı her gün binlerce kişi seyrediyor. Program yayınlanmaya başladığı günden bu yana her bölümü ile büyük ilgi odağı haline geldi. Yarışmayı kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak internette nasıl seyredeceğini öğrenmek amacında.

TV8 internet sitesi: Kanalın resmi web sitesinde tüm bölümleri tek parça izleyebiliesiniz.

Doya Doya Moda Youtube kanalı: Yarışmanın dünyanın en çok izlenen video platformu Youtube'da kanalı bulunmaktadır. Burada ister tüm bölümleri tek parçada isterseniz de parçalar halinde seyredebilirsiniz.



Doya Doya Moda 2. sezon yarışmacıları

Buket Köklü




Bahar Candan







Funda Hayırlıoğlu



Ceren Keskin




Neslihan Çolak





Fulya Afacan






Ayten Demirkol





Sanaz Shadian





Rümeysa Küçük İslamoğlu






Birben Coşkun





İmani Dolar





Aslı Adıyaman





Nur İşlek





Aylin Tözün





Rümeysa Buyuran





Rabia Ağca



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri