Konuşanlar 117. bölüm (21 Ekim) - Konuşanlar 117. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 117. bölüm (21 Ekim) - Konuşanlar 117. bölüm EXXEN, Youtube
Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile yayınlanan Konuşanlar, yeni bölümü ile yayınlanacak. Konuşanlar 117. bölüm (21 Ekim) - Konuşanlar 117. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde yer almaktadır.

Her hafta yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı başaran Konuşanlar'da yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor. Hasan Can Kaya'nın renkli esprileri ile doyumsuz bir saat geçirilen programda konuklar da anlattıkları hikayeler ve verdikleri cevaplarla ülke gündemine oturuyor. Her anı gülme garantili gösteriyi seyretmek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Konuşanlar 117. bölüm (21 Ekim) - Konuşanlar 117. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Bu hafta cumartesi günü yayınlanacak!

Normal şartlar altında cuma günleri EXXEN'de yerini alan Konuşanlar bu kez cumartesi seyircilerin karşısına çıkacak. Sebebi ise Çok Aşk filminin tanıtımı. Başarılı komedyenin baş rolünde oynadığı yapımda birlikte kamera karşısına geçtiği isimler de salonda yerini alacak.

Evlenmeden önce aldattı!

Bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümde bir konuşan, eşinin kendisini evlenmeden kısa bir süre önce aldattığını söyledi. O anlar herkesi şaşırttı. Diğer yandan bir konuşan da babasının yeni eşini, annesinin cenazesinde bulduğunu anlatınca herkes gülme krizine girdi.

Konuşanlar 3. sezon 117. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 118. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.