Kuaförüm Sensin 3 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 3 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin Puan Durumu
Türkiye'nin en iddialı takımlarının birbirleriyle yarıştığı Kuaförüm Sensin'de yeni bir gün daha başlıyor. Kuaförlerin, makyaj uzmanlarının ve modellerin birbirleri ile olan mücadelesinde haftanın dördüncü günü de dopdolu. Final öncesindeki son bölümdeki puan savaşı da nefes kesecek. Peki, Kuaförüm Sensin 3 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin Puan Durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

SHOW TV ekranlarının sevilen tarz yarışması Kuaförüm Sensin'in yeni bölümü de ekranlardaki yerini alıyor. Bülent Ersoy, Seçkin Süngüç, Işıl Reçber ve Adnan Serter'in jüri üyeliklerini üstlendiği programda birbirinden iddialı dört takım yine puan savaşı verecek. Cuma günü yayınlanacak olan final öncesinde avantajı eline geçirmek isteyen takımlar en az hata ile zorlu maratonu tamamlamak amacında. 10 bin liralık para ödülünün de sahibi olacak takımın açıklanmasına sadece bir bölüm kala 12 yarışmacı ellerinden gelenin en iyisini yapmayı hedefliyor. Seyircileri de ekran başına kilitleyecek programın en çok merak edilen konusu ise gün sonu. Yani puan durunu. Peki, Kuaförüm Sensin 3 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin Puan Durumu haberimizde yer alıyor. 

 

Kuaförüm Sensin'de bugün kim yarışacak?

Kuaförüm Sensin’in 318. Bölümünde; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Özge Aran’dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Duygu Ekinci'den oluşan ikinci takım, kuaför Sevda Tekir, makyöz Hatice Karpuz, model Gizem Doğan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik’ten oluşan dördüncü takım yarışıyor.


 

Modellerin savaşı!

Yarışmada bu sezon daha da fazla söz hakkı ve puanlara etkisi olan modellerin zaman zaman tartışmaları da yayınlara damga vuruyor. Dün Malefiz kostümü ile yarışan Duygu Ekinci ile Pinokyo konsepti üzerine oturtulan Çiğdem Çelik arasındaki sözlü tartışma çok konuşuldu. Duygu Ekinci rakibesinin kendisini kıskandığını iddia etti. Yasin de belki de ilk defa bu kadar tepki göstererek Gizem Doğan'a 'Siz buraya geldiğinizden benim huzurum bozuldu. Çok gereksiz ve boş konuşuyorsunuz' dedi.


 

Kuaförüm Sensin 2 Eylül Çarşamba puan durumu

Haftanın dördüncü gününde de yarışmacıların alacağı puanlar merak konusu. Giderek artan heyecanıyla her geçen an daha da fazla heyecanlı hale gelen programda Yasin, Yağmur ve Özge fire vermedne yıllarına devam ediyor. İkinci sırada ise Serap, Tayfun ve Çiğdem vardı. Üçüncü olan takım ise Taner, Aslı ve Duygu oldu. Hatice, Sevda ve Gizem de son sırada yer alarak yarışmada kalma şanslarını giderek azalttılar.

  • Serap Varol - Tayfun Ateşoğlu - Çiğdem Çelik: 15 + 18 + 19 + 20 = 72
  • Taner Güneri - Aslı Yazar - Duygu Ekinci: 20 +  19 + 17 + 16 = 72
  • Yasin Ertuğrul - Yağmur Araz - Özge Aran: 20 + 20 + 20 + 18 = 78
  • Hatice Karpuz - Sevda Tekir - Gizem Doğan: 16 + 10 + 12 + 12 = 50

kuaförüm sensin hatice karpuz

kuaförüm sensin hatice karpuz

Kuaförüm Sensin Sevda Tekir

kuaförüm sensin sevda tekir

kuaförüm sensin gizem doğan kimdir

kuaförüm sensin gizem doğan fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci kimdir
 

kuaförüm sensin aslı yazar


kuaförüm sensin aslı yazar kimdir?

kuaförüm sensin aslı yazar hasan ağın

kuaförüm sensin taner güneri fotoğrafları

kuaförüm sensin taner güneri kimdir



kuaförüm sensin aslı yazar

KUAFÖRÜM SENSİN ÖZGE ARAN KİMDİR

KUAFÖRÜM SENSİN ÖZGE ARAN FOTOĞRAFLARI

KUAFÖRÜM SENSİN YAĞMURA ARAZ KİMDİR

KUAFÖRÜM SENSİN YAĞMUR ARAZ FOTOĞRAFLARI





Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.