Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Mayıs 2022 Pazartesi puanları | Ömer Faruk Mangal kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Mayıs 2022 Pazartesi puanları | Ömer Faruk Mangal kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı ve ilk gün yarışmacısı açıklandı. Buna göre Ömer Faruk Mangal kendisine verilen 2.5 saatlik sürede elinden geleni yaparak puanlarını alacak. Hafta finali için avantaj sağlamak isteyen genç yarışmacıdan beklentiler de büyük. Peki, Ömer Faruk Mangal kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Ömer Faruk, Sevdanur, Damla, Hande ve Harun'un amansız rekabetine sahne olacak programdaki yarış nefes kesecek. Haftanın ilk gününde evinde rakiplerini ağırlayarak yemeklerini hazırlayacak ve onlardan puan alacak isim Hande olarak açıklandı. Zor anlar yaşayan ve işi kolay olmayan güzel yarışmacının performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Seyirciler bir an önce verilen puanları merak ederek araştırmalada bulunuyor. Peki, Ömer Faruk Mangal kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimize yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek yarışmacılarından biri olacak Ömer Faruk Mangal gastronomi mezunu. 23 yuaşında. Yemekle haşır neşir. Yemekleriyle ve menüsüyle herkes tarafından beğenilmek istiyor. Hande "Uzaktan gastronomi okumuş" yorumunda bulundu. Arabaları ve müziği çok seviyor. Pastane sahibi. Bekar, aslen Çankırılı.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Mangal menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Ömer Faruk Mangal hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Mangal menüsü ve puanları

 

Hande X
Damla X
Sevdanur X
Harun X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.