Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Mayıs 2022 Salı puanları | Sevda Nur kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Mayıs 2022 Salı puanları | Sevda Nur kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda bugün yarışacak isim belirlendi ve Sevda Nur kendisine verilen sürede birinciliği elde edebilmek adına mutfağa girecek. Sivaslı yarışmacı hazırlayacağı menü ile rakipleri ve Zuhal Topal'dan tam puan almak hedefinde. Kendisinden beklentiler büyük. Peki, Sevda Nur kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyi

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir gün daha ekranlardaki yerini alıyor. Beş gün boyunca yarışmak adına evlerinin kapılarını açan  Ömer Faruk, Sevdanur, Damla, Hande ve Harun'un mücadelesi sürüyor. Haftanın ikinci gününde evinde rakiplerini ağırlayarak yemeklerini hazırlayacak ve onlardan puan alacak isim Sevda Nur olarak açıklandı. Zor anlar yaşayan ve işi kolay olmayan güzel yarışmacının performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Seyirciler bir an önce verilen puanları merak ederek araştırmalada bulunuyor. Peki, Sevda Nur kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Mayıs 2022 Salı puanları haberimize yer alıyor.


 

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Sevdanur kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Sevdanur Şişman evli ve iki çocuk annesi. İnternet üzerinden el yapımı mumlar satıyor. Girişimicliğini internet ortamında sürdürüyor. Binlerce takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında kadın dünyası ve ailesine yönelik paylaşımlarda bulunuyor. Instagram hesabı @sedacablog_'dur. 27 yaşında. Lise mezunu ve Sivaslı.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda Nur Şişman menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Sevda Nur Şişman hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

 

Hande X
Damla X
Sevdanur X
Harun X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.