Zuhal Topal'la Yemekteyiz İdil kaç puan aldı? 13 Haziran 2022 Pazartesi puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İdil kaç puan aldı? 13 Haziran 2022 Pazartesi puanları
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 40'ıncı haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetinde kollar sıvanacak ve yarışacak ilk isim belirlendi. Buna göre İdil Kuyucu kendisine verilen sürede elinden geleni yaparak haftaya iyi bir başlangıç yapmak hem de rakiplerine gözdağı vermek istiyor. Kendisinden beklentiler de büyük. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İdil kaç puan aldı? 13 Haziran 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Etten hamur işine, tatlıdan sebze yemeklerine kadar birçok tadı ekranlara taşıyan Zuhal  Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden renkli konuklarıyla da reyting zirvesine oynayan programın yeni haftasında yarışacak isimler belirlendi. Buna göre daha önce de En Hamarat Benim'de kamera önü deneyimi yaşayan İdil Kuyucu haftanın ilk yarışmacısı olarak önce alışverişini yapacak ardından da mutfakta marifetlerini sergileyecek. Kendisinden beklentiler de büyük ve bir an önce seyredilmek isteniyor. Peki, İdil Kuyucu kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Haziran 2022 Pazartesi puanları haberimize yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İdil menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen İdil Kuyucu hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

Derya X
Esma X
Ahmet X
İsmet X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İdil kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan İdil Kuyucu tatlısını kolay olarak gören Derya Hanım'a verdiği cevapla damga vurdu. Zorluk derecesi değil lezzetinin önemli olduğunu ve bununla yarıştıklarını söyleyerek bu hususta puan vereceğini dile getirdi. Okumayı ve gezmeyi çok seviyor. Instagram hesabı @idilkuy'dur. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi'nde okuyan ve Saint Benoît'ten mezun olan İdil Kuyucu, Londra Ekonomi Okulu'nda (London School of Economics and Political Science) eğitim aldı. Sabancı Üniversitesi'nin ardından Koç Üniversitesi'ni 3.5 ortalama ile tamamladı. Finansbank, İş Entegrasyon Ortakları, OC&C Strateji Danışmanları ve PwC'de çalıştı. Şu an özel bir şirkette 2.5 yıldır direktörlük yapıyor. İngilizce, Fransızca ve İspanyolca biliyor.
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz esma ateş
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.