Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Üner'in açıklaması...

CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök'ün iddialarını sanırım bugünkü gazetemizde okudunuz. Şimdi sıra bana göre AK Parti Çatalca Belediye Başkan Adayı Mesut Üner'in ne diyeceğine geldi.
Mesela ben bu köşe yazısını yazdığım sıralarda AK Parti Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'in Muratbey Mahallesi'ndeki adresinde Jandarma vardı!
Jandarma Üner'in evinde kayıtlı olan isimlerin orada ikamet edip etmedikleri konusunda teftişteydi.
Aldığım bilgileri sizler ile paylaşacağım.
Ama şu var ki bu işin sonu ciddi ciddi davalık olur! Kim kimi dava eder bilmem ama, bilin ki önümüzdeki günlerde süreç bunu gösterecek.
İşin diğer boyutu ise, kaçak yapıların ve onlara verilen numaraların şu an gündeme gelmesi. Şehircilik Bakanlığı bu hafta müthiş bir çıkartma yapacakmış Çatalca'ya! Bak bu en önemlisi. Çatalca bu anlamda ciddi sıkıntı yaşayacaktır. Ana cadde üzerilerinde bile yapılan kaçak yapılar varken hem de şu sıralar!
Fabrikalar ve oteller ilk hedef deniyor. Allah kim ise sorumluları vallahi onların yardımcısı olsun. Bakanlık el atarsa Çatalca karışır.
Gelelim CHP'nin durumuna! İlçe Başkanı Halil Gök AK Parti Çatalca Belediye Başkan Adayı Mesut Üner'e atıfta bulunuyor, iddialarda bulunuyor ama gel gelelim Belediye Başkan Aday Adayları yok. En önemlisi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yok!
Çatalca gerçekten çok ilginç bir süreçten geçiyor. Ve bu süreç her gün biraz daha ilginçleşiyor. Bakalım daha neler göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi