2021 yılı için burçlarınız neler söylüyor?

Koç

Bu yıl geçmişi daha fazla sorgulayacaksınız. Eskileri bırakıp, yeni deneyimler kazanma yoluna gitmeli ve karmaşadan kurtulmalısınız. Kısır döngüden çıkıp, yeni ilgi alanları yaratılmalı. Zaman zaman kararsızlıklar yaşayabilir ve kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak savaşçı oluşunuzdan dolayı bütün sorunların üstesinden geleceksiniz. Sağlık alanında biraz endişe artmış gibi görünsede bu tamamen kuruntu yapmanız sebebi ile olacak. Psikolojik ve ruhsal olarak rahatlatacak yollar bulmalısınız. Bu dönemde meditasyona daha fazla ihtiyaç duyabilirisiniz. Para ve aşk konusunda daha fazla risk almanız gerekebilir. Kendinizi yaşadığınız duruma adapte etmelisiniz. Kuruntulardan uzaklaşın. İş hayatınızda stres azalıyor. Öfkeden uzaklaşın. Yalnız olanlar için güzel bir aşk görünüyor. Kavuşmayı bekleyenler için şunu söylüyor yıldızlar;”O yıl, işte bu yıl”

Boğa

Bir kaç yıldır yorulan boğaların şimdi meyveleri toplama zamanı. Projeleriniz var ve onları bu yıl devreye sokacaksınız. Kariyer ve başarı anlamında yükseleceksiniz. Maddi olarak tüm sıkıntılardan kurtuluyorsunuz. Yeniliklerle dolu bir yıl olacak. Her şeyin yolunda gitmesi için planlamanızı iyi yapmanız gerekiyor. Uzun yolculuklar yapmanız gerekebilir. Daha fazla özgürlük arayacaksınız. Sürprizlere hazır olun. Ayaklarınız yerden kesecek kadar güzel bir aşk ile tanışmaya hazır olun.

İkizler

Bu yıl yapmak istediklerinizle ilgili çok fırsat çıkacak karşınıza. Sürekli göz önündesiniz. Parasal konularda hamle yaptığınız takdirde, size dönüşü misliyle olacak. Geçmişte çok çabalamışsınız ve o çabaların karşılığını bu yıl alacaksınız. Çevrendeki insanların rahat ve huzurlu, güvende olması sizin için çok önemli. Yapacağınız işe daha fazla konsantre olursanız başaramamanız imkansız. Karamsarlıktan ve başkalarını suçlamaktan vazgeçmelisiniz. Bir süre yalnız kalıp toparlanmak isteyebilirsiniz. Önümüzdeki yılın iyi geçmesi, bu yıl yapacaklarınıza bağlı. Aşk hayatınızda bazı değişiklikler var. Ya yeni bir ilişki içine girip yol alacaksınız veya var olan bir ilişkiyi bitireceksiniz.

Yengeç

Yapmak istediğiniz çok şey var. Ancak ya yüksek mevkide biri veya otororite sahibi bir erkek tarafından engelle karşılaşabilirisiniz. Radikal değişiklikler yapmak istiyorsanız tam zamanı. Maddi olarak eliniz bollaşacak. Bolluk ve bereket yılı olacak bu sene. Ortaklı bir işiniz varsa, yol ayımına girmeyi düşünebilirsiniz. İş kurmak isteyenlerin eline yeterli para geçecek. Hukuksal problemi olanlar sorunu aşacak ve rahatlayacak. Geçmiş yıl sizin için iyi geçmemiş olabilir, ancak bu yıl şans sizden yana. Müjdeleri bekleyin. Gelenekçi bir yapınız var. Yaşadağınız duygusal olaylar sizi maneviyata biraz daha yönlendirmiş olabilir.

Aslan

İlham veriyor, ilham alıyorsunuz. Üretmek sizin için büyük keyif. Artık büyük düşünme zamanı. Ümit ettikleriniz bu yıl gerçekleşiyor. Sadece doğru zamanda adım atmanız önemli. Gözleriniz yolda, uzaktan gelecek birini bekliyorsunuz. O misafir gelmek üzere. Kabuğunuza fazla çekilmişsiniz, onu kırma vakti geldi. Uzak yollar sizi çekebilir, daha fazla özgürleşmek isteyebilirsiniz. İş kolik gurubundasınız. İşi aşka tercih ediyorsunuz, bu sebeple aşk sizin için ikinci planda. Gelecek güzel görünüyor.

Başak

İnanç ve maneviyatınız yüksek. Her şeyi kurallara ve geleneklere uygun olarak yapmak istiyorsunuz. Yenilikler sizi ürkütüyor. Var olan, sürekliliği sağlanıp uygulanmış adet ve sistemlere göre yaşamak istiyorsunuz. Zaman zaman kendinizi yalnız ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu karışıklık bazen size özgürlük duygunuzu kaybettiriyor. Kendi kurallarınızı hayata geçirmeyi deneyebilirsiniz. Mükemmeli arayan başaklar yeni senede biraz daha rahat davranacak. Değişim söz konusu. Bu yıl eğitim anlamında kendinizi geliştirecek aktiviteler arayacaksınız. Bu size iyi gelecek. Aşk hayatında yalnız olanlar maneviyatı ve inançları yüksek, geleneklerine bağlı bir eş arayaklar. Buldukları taktirde, çok mutlu bir evlilik hayatı olacağına şüphe yok.

Terazi

Yeni dostluklar, arkadaşlıklar başlayacak.İşler yoluna girecek ve çoğu şeyi halletmeye başlayacaksınız. Ancak bu tamamen sizin nasıl yol alacağınıza bağlı. Artık hayatınıza şekil verecek olgunluğa ve tecrübeye eriştiniz. Güzel bir strateji ve plan ile yola çıkmalısınız. Aniden yön değiştirebiliyorsunuz, çekip gitmeyi düşünebiliyorsunuz. Sakin ve uzlaşmacı olun. Önemli bir pozisyonu başkalarına kaptırabilirsiniz. Yapmak istediğiniz işler için baba veya patron tarafından engellenmek istenenebilir. Alttan alın. Rakiplerinizle savaşmayın. Duygularınız bazen mantığınızın önüne geçebiliyor. Öfke kontrolünü öğrenmelisin, Yoksa yenilgilerden kaçmanız olanaksız olacak. Açık havada dolaşmak, farklı sosyal guruplar içinde olmak iyi gelecek. Evli olanların mutluluğu daha da artacak. Tartışmalardan uzak durun. Bekar olanlar yeni bir aşka yelken açabilir.

Akrep

Üçüncü kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Bu durumdan hızla uzaklaşın. Yeni senede birçok değişim yaşayacaksınız. Uzak yolculuklar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz haberler var ve size ulaşması çok yakın. Her neye başladıysanız, sonuca varmak an meselesi. Önemli gelişmeler olacak. Epey mücadele etmişsiniz, artık bitiyor ve ilerlememek için sebep kalmayacak. Yeni kararlar alıyorsunuz. Ancak bu sonuç iyi veya kötü mü olacak bekleyip göreceksiniz. Zaten geri döndürme şansı yok, artık bitiş çizgisi yaklaşıyor. Yakın gelecekte çok önemli şeyler var, ancak geçmişten kurtulmalısınız. Yenilere yer açın.

Yay

Siz sadece başarıya odaklanmışsınız. Girdiğiniz her alandan deneyimlerle çıkıyorsunuz. Büyürken ve kriz zamanlarda edindiğiniz deneyimler sizin en büyük yardımcınız. İşinizde yükselme var, ancak bu yeni bir iş arayışı değil. Var olan işinizde çıtayı biraz daha yukarıya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Başkaları ile işbirliği yapmanızı gerektirecek durumlar oluşabilir. Daha büyük sorumluluklar ve görevler alabilirsiniz. Bundan sonra fazla mücadele etmenize gerek yok. Çünkü; ne yaparsanız yapın, başaracaksınız. Evliliklerinde sorun yaşayanlardan bir kısmı, belki bir uzman yardımı almak isteyebilirler. Bekar olanlar yeni biri tanışacak. Aşka hazır olun.

Oğlak

Başarının arifesindesiniz. Başladığınız işin son uygulamalarını yapıyorsunuz. Amaca ulaşmaya ramak kaldı. Pozitif kişiliğiniz ve motivasyon özelliğiniz öne çıkıyor. Siz yukarı çıkarken yalnız değil, gurup olarak çıkmak istiyorsunuz. Anne veya mevki sahibi bir kadın desteğini geri çevirmeyin. Sabrederseniz, istediğiniz her ne ise gelecek. İş arayanlar için çok az zaman kaldı. Hayatınızdan sorunlu ve negatif insanları çıkartırsanız enerjinizi doğru yere aktarabilirsiniz. Eleştirilere maruz kalabilirsiniz ama buna izin vermeyin. Çok güzel haberler alacaksınız. Harcamalarınıza çok dikkat etmelisiniz. Yalnız ve daha özgür olmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı pürüzler var. Ya devam etmeye, ya da btirmeye karar vermeniz gerekebilir.

Kova

Hem işinizde, hem ilişkinizde bir viraja gelmişsiniz. Büyük başlangıçlara hazırlıklı olun. Eğer dirençli olur, değişimlere direnebilirseniz sonraki yıllar sizi çok iyi yerlere taşıyacak. Kestirip atma zamanı değil, dinlemeyi öğrenmeniz gerekiyor. Bu yıl istenmeyen durumlarla karşılaşmanız olası. Sabırlı olmanız ve değişimden korkmamanız gerekiyor. Daha önce yaşadığınız anlaşmazlıklar yeniden sorun veya sorunlu kişi olarak karşınıza çıkabilir. Davetsiz misafirler canınızın sıkılmasına sebep olabilir. Aile içinden veya arkadaşlarınızı reddetmek durumunda kalabilirisniz. Sahip olduklarınıza sıkı sarılın. Geçmişte bir sağlık probleminiz olduysa yeniden ortaya çıkabilir. Kafanızın karışık olması, alışagelmedik olaylar beden sağlığınızı fazlasıyla etkileyebilir. Bu yıl sizin çok sıkı çalışmanız gereken yıl. Gereksiz işlerle uğraşmayın, korkularınızla yüzleşin. Yapacağınız tek şey, yönünüzü belirlemek.

Balık

Yeni seçeneklerle karşılaşabileceğiniz bir yıl olacak. Seçimler, tercihler yapmak zorunda kalacaksınız. Yönünüzü ne tarafa çevirmeniz gerektiğine karar vereceksiniz. Değişimden kaçamayacak durumda kalmanız halinde, bunu olgunlıkla kabul etmeniz gerekiyor. Hayatınızın dönüm noktasına geldiniz ve şans kapıyı çalıyor. Asla olmaz dediğiniz fırsatlar çıkacak. Hayatınızda önemli değişiklikler olacak. Seyahat, başka bir mekana taşınmak, ev değiştirmek gibi her şey olabilir. Ya değişimi kabullenip eskilerle vedalaşacaksınız, ya da yenilerle...

***

Yeni yıl hepimize şans, başarı, sağlık ve huzur getirsin.

Sevgiyle kalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sevim Güney Arşivi