Konuşanlar Melisa (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Melisa (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
HAP Yapım imzasıyla seyircilerin karşısına çıkan Konuşanlar, bu hafta da ekranlardaki yerini aldı. Konuklar arasında öne çıkanlardan biri de Melisa'ydı. Peki, Konuşanlar Melisa (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla yayınlanan ve her bölümüyle de izleyenleri kahkahaya boğan Konuşanlar'da yeni haftada da birçok isim adından söz ettirmeyi başardı. Güzelliği ile dikkat çekenlerden biri de Melisa'ydı. Seyirciler kendisiyle ilgili olarak pek çok araştırma yaparak bilgilerini öğrenmeye çalışıyor. Peki, Konuşanlar Melisa (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Melisa (121. bölüm) kimdir?

Bu haftanın öne çıkan isimlerinden biri olmayı başaran Melisa, ilk olarak Reşit ve Tuğçe'nin yanındaydı. Gösterinin ikinci yarısında en öne geçti. Kendisi Samsun'da yaşıyordu ancak Akaretler'e taşındığını söyledi. Programa birlikte geldiği Tolga ile marka kurma aşamasında olduklarından bahsetti. Ayrıca annesinin de parasını yediğini dile getirdi. Tolga ile olan tanışıklığını, 4 yıl süren ilişkisindeki erkek arkadaşının tanıdığı olarak açıkladı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

jk32h32h3.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.