Yemin 192. bölüm full, tek parça ve Youtube izle

Yemin 192. bölüm full, tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin en çok izlenen yapımı haline gelen ve her bölümü ile heyecan yaratan dizisi Yemin'de yeni gün sabırsızlıkla bekleniyor. Reyhan'ın hapishane günleri başladı. Emir de karısını kurtarmak için ateşten gömleği giydi. Yemin 192. bölüm full, tek parça ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Hafta içi akşamlarında elde ettiği izlenme oranlarıyla her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenen Yemin'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Haftanın ikinci bölümü ile yayınlanacak olan dizide yeni gelişmeler yaşnıyor. Emir ve Reyhan'ın yeni bir sınavı başlıyor. Zorlu ve uzun bu hapishane sınavında Emir, karısını kurtarmak için her şeyi yapacak. Yemin 192. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'de ana haber sonrasında yayınlanan özet ve yeni bölümü ile 150 dakika boyunca herkesi heyecanlandıran bir maraton içinde olan Yemin yine ekranlardaki yerini alacak. Son bölümde Reyhan, kardeşi zannettiği Gülsüm'ün çantasına atılan yüzük sonrası hapise atılmasına dayanamadı ve tüm suçu kendisi üstlendi. Ardından da cezaevine girdi. Yemin dizisi izle alternatiflerini araştırmak isteyenler son bölüm için tüm bilgileri okuyabilirsiniz.


 

Yemin 192. bölüm izle

Kanal 7’nin merakla beklenen Yemin dizisi ikinci sezonda da izleyicileri duygudan duyguya sürükleyecek. Aşkın, zora savaş açtığı yeni sezonda seyircileri yeni sürprizler bekliyor. Büyük sır ortaya çıkar, taşlar yerinden oynar ve artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz… Yüreğindeki ağır yükü, aşkıyla yer değiştiren Reyhan şimdi ne yapacak? Öfkesinin yerini aşka teslim eden Emir, öğrendiklerinden sonra sakin kalabilecek mi? Sevdalı iki genci daha büyük bir savaş beklerken, Cavidan yine karşılarındaki en büyük engel olacak. Sevdiklerinin iyiliği ve mutluluğu için her şeyi göze almış Hikmet, bu sefer çaresiz kalmıştır ve Cavidan yine hırsıyla hareket edip istediklerini almak için elinden geleni yapacaktır. Birbirlerini deliler gibi seven iki âşık, mecburiyetlerden arınmış ama büyük yaralar almış aşklarına sahip çıkabilecek mi? Diziseti'nin tahminine göre Erhan Oya ile konakta olmak ve her şeyden haberdar olmak istemektedir; en önemlisi de eskiden Narin’in kendisinin nişanlısı olduğu ortaya çıktığında Erhan işten atıldığı gibi eğer görüşmek istemezse Narin’in de yüzünü bile göremeyecektir. Kemal ile Oya’yı karşı karşıya getirecek olan Erhan gerçeklerin ortaya çıkması ile Oya üzerinden yine Kemal’e zarar vermeye devam edebilecektir. Narin ise Erhan’ın Oya üzerinden kendisine ulaşmaya çalıştığını anlayacak ancak mutlu günlerin hatrına şimdilik susmayı tercih edecektir; ancak Oya ise Narin’i sustuğu için asla affetmeyecektir. Diğer taraftan Kemal ise geçmişe bir sünger çekmiş ve yeniden Narin’in etkisine kapılmıştır. Narin’e artık daha da yakın davranan Kemal bir kez daha doyasıya Narin’e sarılır. Narin de bu sarılmayı karşılıksız bırakmaz. İki deli aşık bir birine kavuşmuştur ancak bu kavuşma çok da uzun sürmeyecek ayrılık rüzgarları çabuk esecektir.








































yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.