Emanet 149. bölüm fragmanı ve özeti | Yarın neler yaşanacak? - 1 Nisan Perşembe

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizilerinden biri haline gelen Emanet'te adım adım hafta finaline doğru gidiliyor. Yaman ve Seher'in hayatlarını Yusuf için birleştirmelerinin ardından kısa süren mutlulukları yerini kabus dolu günlere bırakmıştı. Ancak eski günlere geri dönmek çok da uzak değil. Dedektif ihtimali bunu sıcak tutuyor. Hafta ortasının da geride kaldığı akşamın ardından yarın neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Emanet 14

Kanal 7'de akşamları 2.5 saate yakın yayın süresi ile izleyicilere dopdolu bir akşam yaşatan Emanet'te yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Seyircilerin sabırsızlıkla beklediği haftanın dördüncü gününde de Yaman ve Seher'in neler yaşayacağı merak konusu oldu. Özellikle dedektif oyununun ortaya çıkması gerçeklere biraz daha yaklaşılması konusunda umut veriyor. Ayrıca konakta farklı gelişmeler de var. Zuhal ve İkbal'in yanısıra Neslihan cephesinden de farklı haberler gelecek. Peki yarın neler olacak? Emanet 149. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor. Sİzler de dizi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

Emanet 149. bölüm özeti

Kanal 7'nin yeni günlük dizisi Emanet 1 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan 149. bölüm fragmanıyla DAMGA'da. Emanet’te bu akşam Yaman, Seher hakkındaki gerçekleri öğrenme konusundaki ısrarını sürdürür. Sevdiği kadının gerçekten bir sahtekar mı olduğu mu yoksa ona tuzak kurulduğunu mu ikileminden kurtulmak ve önüne daha net bakabilmek adına bu şarttır. Hayatta tutunabileceği Seher'in kendisine ihanet etmemesini dileyen Yaman'ın bunu öğrenmek için kısa bir vakti vadır. Gerçeklerin oraya çıkması en azından şimdilik Zuhal'in biletinin kesilmesi anlamına geliyor. Zaten Zuhal'i daha önce kovan Yaman bu kez gözünün yaşına bakmaz. Neslihan, Fırat tarafından uyuşturucu operasyonuna karışmadan kurtarlır ancak Bor'nın heaspları bitmez. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 146. bölümünde.


 





 







































 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.





Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç

Yardımcı Yönetmen: Umut Keten

Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,

Senaryo: Başak Yazı Odası

Yapım: Karamel Yapım

Müzik: Minör

Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak

Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri