Yemin 155. bölüm izle! Yemin 156. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal 7'nin reyting kralı dizisi Yemin hafta finali ile karşımızda. Dizinin sıkı takipçileri Yemin 155. bölüm tek parça, full ve HD olarak izlemek istiyor. 3 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan 155. bölüm Youtube üzerinden ve kanalın internet sitesinden tek parça olarak izlenebilecek. İşte detaylar...

Aşk ve nefret dolu sahneleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin bir haftaya daha nokta koyuyor. Pazartesi başlayan 31. hafta cuma günü sona erecek. Reyhan ile Emir'in evlilikleri ile başlayan haftada birçok gelişme yaşandı. Bunlardan en önemlisi belki de Suna'nın iyileşme reaksiyonu göstermesiydi. Ancak mutluluk kısa sürdü. Çünkü kendisi Cemre tarafından kaçırıldı. Diğer bir tarafta Kemal ile Narin'in evliliklerini etkileyebilecek gelişmeler mevcut. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 154. bölüm izle seçenekleri haberimizde.
 


Kemal ile Narin'in yolları ayrılacak mı?

Dizinin sıkı takipçileri son günlerde formalite de olsa yaptıkları evlilikleri bitme ihtimali ile gündemde olan Kemal ve Narin'in hayatlarında neler yaşanacağını merakla bekliyor. Çünkü Masal'ın dedesinin vergi kaçırdığını öğrenen avukatlar, çifte birlikte olmalarının da gereği kalmadığını söyledi. Bu durum iki tarafı da derinden yaraladı. Ancak Masal'ı çok seven Narin'den ayrılmak istemeyen Kemal'in kalbi de ona karşı doludur. Bakalım yeni bölümde neler yaşanacak.
 


 





























































Yemin 153. bölüm özeti

Yemin dizisinde bugün Reyhan Suna’yla ilgili güzel bir sürpriz hazırlar. Narin ise Kemal’le birlikte geçireceği son günlerin üzüntüsünü yaşar. Emir’e kardeşiyle ilgili güzel bir sürpriz hazırlayan Reyhan evde bayram havasına sebep olur ama bir tehlike adım adım yaklaşmaktadır. Kemal, Narin’in uygularını öğrenmenin peşindeyken Narin bugünlerin beraber geçirdikleri son günler olduğunun bilincindedir. Olan bitenden habersiz Kemal, Narin’in sakladığı bilgiye ulaşacak mı? Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…


Yemin 155. bölüm izle

Kanal 7'nin akşam kuşağında hem tekrar hem de yeni bölümü ile yayınladığı Yemin'in konusu seyredenleri her defasında daha fazla çekiyor. Gün geçtikçe kitlesini artıran diziyi Kanal 7'nin internet sitesi, Youtube kanalı ve izle7.com üzerinden tek parça izleyebilirsiniz. Emir ve Reyhan'ın aşk dolu hikayelerini sakın kaçırmayın. Yemin dizisinde 155. bölüm de  Kemal sonunda kızını dedesinden sonsuza kadar alacak. Kemal dedenin kaçırdığı vergiler ile kızını kurtarırken daha önce kızını dedesine vermemek için yaptığı zorunlu evliliğe de gerek kalmayacak çünkü mahkeme dedeyi hapse atacak. Artık Kemal ile Narin ya ayrılacaklar Narin kendi hayatına Kemal kendi hayatına bakacak yada bu sahte evlilik Emir ile Reyhan’da olduğu gibi gerçek olacak. Tabi ki bu durumun farkında olan Kemal artık harekete geçmesi gerekriğini fark edecek ve Narin’e sen ailemizden birisin diyecek ve zorunluluk olmasa bile bu evliliğin devam etmesini istediğini belirtecek. Narin sebebini sorduğunda ise Kemal çünkü sen bana ve kızıma iyi geliyorsun diyecek.


Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.


Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar


 


Yemin 156. bölüm fragmanı

Kanal 7'nin gözde dizisi Yemin güçlü kadrosuyla yeni haftanın ilk gününde ekranlarda olacak. Birbirinden şaşırtıcı gelişmeleri, Reyhan ile Emir'in yanısıra Kemal ve Narin'in aşkını da konu alan dizide Cavidan'ın her geçen gün daha da acımasızlaşabileceği bölümler izleyiciyle buluşacak. Yemin 155. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri