Emanet 35. bölüm izle - 23 Ekim Cuma son bölüm

Kanal 7'nin yeni günlük dizisi Emanet'te bir hafta daha geride kaldı. İzleyicilerin ekran başına kilitlendiği bölümde Ali ve Kiraz ile Yaman ve Seher'in hayatında neler yaşanacağı büyük bir ilgi ile izlendi. Son bölümde Zuhal, Seher'e karşı aşağılayıcı ve rencide edici sözlerle Yaman'ın tepkisini çekmişti. Kiraz ise Begüm'ün yalanını yakalamıştı. Kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için Emanet 35. bölüm izle - 23 Ekim Cuma tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer almaktadı

Bu sezon başladığı yayın hayatında şimdiden izleyicilerin gözünde önemli bir etki bırakan Emanet'in yeni bölümü Kanal 7 ekranlarındaki yerini aldı. Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun baş rollerinde oynadığı dizide her geçen gün biraz daha aşk yolculuklarına adım atan Yaman ve Seher'in hikayesi izleyenleri ekran başına kilitliyor. Ziya'nın ortadan kaybolması sonrası Yaman, Seher ve İkbal ne yapacak? Öldüğü haberi gelen Ziya yaşıyor mu? Emanet 35. bölüm izle - 23 Ekim Cuma tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.


 

Emanet 35. bölüm özeti

Kanal 7'nin yeni günlük dizisi Emanet 23 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 35. bölüm fragmanıyla izle7.com'da. Ağabeyinin eve dönmesi ve iyileşmesi ile sevinen Yaman Zuhal’in söylediklerini duyunca çok öfkelenir. Zuhal ise bu yüzden büyük bir hata yapar. Zuhal’in Seher’e söylediklerini duyan Yaman’ın tepkisi sert olur. Bu tepki Zuhal’e büyük bir hata yaptıracaktır. Begüm’ün en başından beri yalan söylediğini anlayan Kiraz’ın tepkisi ne olacaktır? Begüm için geri sayım başlamıştır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.






 







































Emanet 35. bölüm Kanal 7 ve izle7.com izle

Kanalın dizilerini izleyebilmek için iki yol daha var. Geride kalan iki sezonunda Yemin'de olduğu gibi Emanet de izleyicilerle gün içerisinde tekrar bölümleriyle buluşuyor. Diğer yandan yine kanalın video platformu izle7.com da hem yeni bölümleri hem de fragmanları izleyicilerle buluşturuyor. Emanet severlerin diziyi izleme konusunda hiçbir sıkıntısı, üye olma ya da ücret ödeme sorunu olmuyor.

 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri