Emanet 59. bölüm izle - Kanal 7 Tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle

Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te haftanın dördüncü günü de izleyenleri ekran başına kilitledi. Yaman ve Seher'in yanısıra Kiraz ve Ali'nin arasındaki ilişkinin nereye gideceği merak konusu. Seyircilerin her geçen gün daha da fazla bağladığı yapımda gözler yine yeni bölümde. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Emanet 59. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Karamel Yapım'ın bu sezon yayın hayatına başlayan dizisi Emanet'te 12. haftanın dördüncü gününe gelindi. Yaman ve Seher'in yeniden yakınlaşmaya başladığı gün daha bitmeden dolandırıcılık suçlamasıyla nezarete götürülmesi herkesi şoke etmişti. Ardından da Seher cam parçasıyla yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Seher'in başından ayrılmayan Yaman, sevdiği kadın için her şeyi göze almıştı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Emanet 59. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de dizi hakkındaki yorumlarınızı haberimizin altındaki kısma yazabilirsiniz. Sizce Yaman ve Seher sevgili olacak mı?


 

Emanet 58. bölümde ne oldu?

Nezarethanede geçirdiği ilk gecede bir başka zanlı tarafından cam parçasıyla yaralanan ve vücudunda kesik oluşan Seher hastaneye götürüldü. Bunun haberini alan Yaman ise telefonu kapatır kapatmaz onun yanına koştu. Neler yaşandığını öğrenen Yaman'ın adresi ise Turgut olmuştur. Onu yakalayabilmek adına her şeyi yapan Yaman, Seher'in önüne getirdiği Turgut'u polislere teslim etti. Bu anda Seher'in gözleri parladı. Kendisine daha önce güvendiğni söylediği Yaman'dan belki de en somut hamle gelmişti.Ali, Kiraz'ı korumak adına elinden geleni ortaya koyarken bir kez daha onları yanyana gören Begüm ortalığı yine alev topuna döndürecek bir harekete imza atar. Kiraz'ın ağabeyini arayarak ona Ali'nin adresini verir.


 

Emanet 59. bölüm özeti

Yaman Seher’i kurtarabilmek için bir şans yakalar. Bu şans Yaman’a büyük bir zorluk yaşatır. Seher’i kurtaran Yaman için yapılacak tek bir şey vardır. Yaman, güç de olsa bir karar vermek zorundadır. Begüm’ün Kiraz’ı yakalatma planı başarılı olacak mıdır? Kiraz’ın adresine ulaşan Erdal hedefine adım adım yaklaşmaktadır. 


 





 








































Emanet 59. bölüm Kanal 7 ve izle7.com izle

Kanalın dizilerini izleyebilmek için iki yol daha var. Geride kalan iki sezonunda Yemin'de olduğu gibi Emanet de izleyicilerle gün içerisinde tekrar bölümleriyle buluşuyor. Diğer yandan yine kanalın video platformu izle7.com da hem yeni bölümleri hem de fragmanları izleyicilerle buluşturuyor. Emanet severlerin diziyi izleme konusunda hiçbir sıkıntısı, üye olma ya da ücret ödeme sorunu olmuyor.

 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri