Yemin 248. bölüm özeti ve fragmanı izle

Yemin 248. bölüm özeti ve fragmanı izle
Türkiye'nin en çok sevilen ve reyting sıralamasında üst sıraları zorlayan dizilerinden biri olan Yemin'de yeni sezonun ikinci bölümü de sona erdi. İzleyiciler Emir'in farklı bir hayata başladığı sezonda yarın neler yaşayacağını merak ederek öğrenmek istiyor Yemin 248. bölüm özeti ve fragmanı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Reyhan'ın hayatını kaybetmesi sonrasında yüreği yangın yerine dönen, psikolojik sorunlar yaşayan Emir, çocuğu ile yeni bir sınav vermektedir. İlk etapta ona alışamadı ve bu durumun böyle gidip gitmeyeceği merak konusu haline geldi. Hikmet de oğlunun gözlerinin önünde eriyip gitmesini istemez. Bunun için de ipleri eline laır ve müdehalaesini yapar. Diğer yandan Kemal ve Narin'in hayatında da yeni bir gelişme yaşanacaktır. Yemin 248. bölüm özeti ve fragmanı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

 

Yemin 248. bölüm özeti

Cavidan yaptıklarının ardından vicdan azabından kurtulamaz ve hayatını gözden çıkarır. Ancak bu kez de imdadına Feride yetişir. Kendisini kurtaran Feride'ye bir anda farklı gözle bakan Cavidan, onu konağa göndermenin planlarını yapmaktadır. Üsltendiği suç sebebiyle demir parmaklıklar ardında olan güzel kız, birkaç gün sonra tahliye olacaktır ve Emir ile yolları kesişmeye başlayacaktır. Emir ise adeta serseri bir mayın giibidir. Ne yapacağı belli değildir. Hikmet ise onu dizginlemek iöin her şeyi yapacaktır.


 

Yemin 248. bölüm fragmanı

Emir'in durumuna üzülen ve onun için her şeyi yapmaya hazır olan Kemal'in evinde de yeni bir gelişme yaşandı. Narin'in küçük yaşta iken babasını kaybettiği gün, sevgilisi ile kaçan annesi çıkagelmiştir. Yanında da Narin'in kardeşi vardır. Ancak bu durumu kabullenemez ve onları geri çevirir. Geçmişi hatırlar, Kemal de onu teselli etmeye çalışır. Yeni sezonda hikayesi farklı bir senaryo da Kemal ile Narin'in evinde yaşanacak.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.